L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de juny del 2008

EXPEDIENT X: On està la Bandera Blava de “La Goleta”?


La Bandera Blava que certifica la qualitat de la platja de La Goleta i de les seues aigües, continua desapareguda. I enguany ja seran 8 els anys que no hi és col·locada al màstil d’entrada de la platja..
La sèrie Expedient X dedicarà, segons ens ha dit La Cotorra que hi fa d’extra, un capítol especial al tema. I és que les preguntes estan a l’aire... Per què no tenim bandera blava a la platja? Per què cada any ens asseguren que el proper any la tindrem? És que el color blau no li agrada a la corporació municipal? La posen i la furten? És molt menuda per veure-la?
Sembla que l’argument del capítol girarà al voltant de les normes marcades per la FEAUE, la Fundació d’Educació Ambiental de la Unió Europea, que explicava textualment fa anys que es quedava sense bandera per “la falta de limpieza de la arena de la playa y la existéncia de elementos sólidos en el agua del baño, como son plásticos, papeles o trozos de cañas u otros restos vegetales”.
Siga el que siga, l’ajuntament de Tavernes no ha explicat de cap manera les causes per les quals la platja de La Goleta no compta amb Bandera Blava des de fa 7 anys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria comentar alguns temes que caldria que la cotorra investigara:

1. Perquè no hi han quasi papereres pel poble? la gent es veu obligada a tirar-ho tot pel terra.

2. Quin ha sigut el "projecte" de remodelació dels carrers de la Dula i el col·legi Magraner? S'han "arreglat" les cantonades pero no les voreres

3. Per què la Platja de Tavernes continua en el deplorable estat que es troba? No hi ha cap inversió de l'Ajuntament per potenciar la platja ni el turisme.

4. Per què no hi ha cap casal jove o algo semblant on puguen anar els joves del poble a distreure's i no estar fent maldats o fumant a les afores de la ciutat?

Bé, escriuria almenys una dotzena de preguntes més però crec que amb això la cotorra ja tindrà uns quants dies de feina

Anònim ha dit...

No tots els joves fem maldats o anem a fumar...