L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 15 de juny del 2008

Fem Festa de l’Esport però no paguem a ningú!

La Festa de l’Esport s’ha celebrat sense que els clubs hagen rebut cap euro de les subvencions i quan feia només uns dies que s'havia firmat el conveni d'enguany. I és que mentre l'any passat tot es va fer en campanya electoral a bombo i plateret i máxima publicitat, enguany s’ha fet a última hora, d’amagadetes i sense dir res a la premsa, ràdio i televisió, no fóra cas que la canallesca descobrirà que ací no paga ni Déu!
I com es veu, el nostre alcalde content perquè cap club se li ha escarotat i tots hi acudiren confiant cobrar prompte. Mentrestant, el regidor d’esports que s’havia despistat, com ja li havia passat en la firma i pagament d'enguany, s'ha de fer un lloc per eixir en la foto.