L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 19 de juny del 2008

El PP de Tavernes puja un 8% la contribució


La nostra cotorra està que bufa! És tan “agarrà” que ara que toca pagar la contribució, no entén que l’alcalde tinga tan poca sensibilitat front la crisi que estem patint. “Igual dóna que estem en crisi. O que el PP prometera no pujar impostos. Cada any cornada per a vosaltres! i per a mi, picada de gavina!” afirma l’animalet.
Quan el 7 de juliol se celebre Sant Fermí al País Basc, les butxaques dels vallers estaran més buides. Aprofiteu qui cobreu la paga dobla i no se la gasteu.
I és que enguany, l’IBI ve pujat al voltant d’un 8 % més que l’any passat. Un 8%. S’adoneu del que us diem? UN 8 PER CENT DE PUJADA D’IBI EN UN ANY!!!.
El valor cadastral ha pujat el 2% sobre el valor augmentat l’any passat i es deixa d’aplicar un 10% de la subvenció. Encara sort que han abaixat el coeficient, sinó ens anem al 20%!
La Cotorra no us pot dir que pagareu cadascun dels propietaris de les 16.000 vivendes del poble i de la platja, però globalment, uns per els altres, la pujada d’impostos que ha fet el PP a Tavernes és del 8%. I perquè estem en crisis, que si no...
No seria més normal pujar l’IPC anual? Per cert, a vosté que li pujaren el 2%, el 3%, del seu sou?

1 comentari:

Manillarcatxo ha dit...

Açò es una poca vergonya, només fan que pujar-ho tot i a més ens minven el serveis mínims que ens mereixem: la sanitat, l'educació, el transport públic, les beques, les zones verdes, la cultura,... Com augmenten tantes vegades els impostos i els serveis per al ciutadà estan cada vegada pitjors? La política d'aquest país s'ha convertit en un circ i no tenen collons d'assegurar-mos una vida digna que paguem tots amb la gran quantitat d'impostos en què ens metrallen. Mentres tant uns pocs fan l'agost, i a més s'excusen amb la crisis i ningú es capaç de plantejar una solució. Penseu un poc en la quantitat d'impostos i taxes que es paguen, i voreu el negoci de governar. Es clar que tots els polítics no son igual però el que alça un dit li'l tallen, i el poder podrix. Com utilitzen la grandíssima quantitat de diners que paguem? Recordeu que el motor d'un país es el treballador ja que sense ells no funciona res, demanem el que ens toca.