L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 16 de juny del 2008

Les falles de Tavernes tenen cara

Les falles de Tavernes eren unes descarades i no en tenien de cara visible. Fins ara. Un concurs de logotips organitzat conjuntament amb l’ajuntament li ha donat la imatge que buscaven.
Vora 20 dissenys s’han presentat al concurs i el jurat li ha atorgat el primer premi, per votació dels membres de la junta Local Fallera, a Toni Alvarez Casanova, de la Falla Cambro, que ha presentat un treball sota el lema òptic “Les creus veuen cremar la mar”.
El guanyador no podrà fer un viatge al Carib ni canviar de cotxe, perquè el premi ha estat de.... ¡100 euros!.
Les falles de Tavernes tenen cara, i gràcies a això, Toni podrà menjar pipes una bona temporada, perquè amb 100 eurets si que no podrà dir això de: ni per a pipes!.
A Toni sempre li quedarà la satisfacció de la victòria i del reconeixement al seu treball amb una brillant placa commemorativa. Enhorabona al “afortunat” guanyador.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona per el teu blog, es de molt de gust poder llegir-ho i que algú tinguera ja la decissió de escriure tot lo que realment pasa a Tavernes, i al mateix temps informant de les noticies que pasen al nostre poble.

La veritat es que dius moltes veritats que estan pasant, pero sobre tot en clau de molt de humor, que ho fa mes interesant i divertit.

Al mateix temps felicite a Toni, faller com jo i de la mateixa falla, per conseguir la nova imatge de la festa de les falles com a nou logotíp a Tavernes com a Interes turístic.