L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 14 de juny del 2008

Nou museu d’art modern a l’aire lliure



Els veïnat valler gaudeix d'un nou espai museístic a l’aire lliure gràcies a la iniciativa de pintors anònims locals.
El mobiliari urbà de molts carrers i avingudes s’ha engalanat amb pinzellades coloristes i s'ofereix un aire modern i avantguardiste.
Els banquets i les parets són els destinataris d’una febra artística que du camí de convertir Tavernes en l’avantguarda artística del País Valencià.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies als ingeniosos articles, cotorra vallera, pero esmenta alguns errors d'escritura, ja que crec que al 2008 s'escriu ¨Comunitat Valenciana¨i no ¨Païs Valenciá¨, ja que en aquella època no hi havia internet ;).

Unknown ha dit...

Crec que la Cotorra de la Vall no ha comés cap error... per contra el teu comentari si que té alguns errors ortogràfics.

Anònim ha dit...

Es cert que he comés algun error ortográfic, pero he buscat País Valenciá al atlas i no m'ha aparegut. ¿Podries dirme on puc trobarlo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per tal d'acabar la polèmica, us faig notar la

LEY ORGÁNICA 5/1982, DE 1 DE JULIO, DE ESTATUTO DE AUTONOMÍA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA [DOGV núm. 74, de 15 de julio]

PREÁMBULO

El presente Estatuto constituye la manifestación de la voluntad autonómica del pueblo de las provincias valencianas, tras su etapa preautonómica, a la que accedió en virtud del Real Decreto-ley 10/1978, por el que se creaba el Consell del País Valenciano.

Aprobada la Constitución española, es, en su marco, donde la tradición valenciana proviniente del histórico Reino de Valencia se encuentra con la concepción moderna del País Valenciano, dando origen a la autonomía valenciana, como integradora de ambas corrientes de opinión que enmarcan lo valenciano en un concepto cultural propio en el estricto marco geográfico que comprende.

Anònim ha dit...

mare meua anònim com t'han deixat en un pam de nas...