L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de juny del 2008

Un nou Bolomor a Tavernes

Una planta d'esbarzer (Rubus caessius - Rubus ulmifolius ) ha estat trobada en ple jardí del casc de la ciutat, un lloc impensable i que fa que la cosa prenga una gran importància científica.
A hores d’ara es manté el secret de la ubicació a l’espera que els científics diguen les causes que han fet créixer la planta fora del habitat natural. Com tot el món sap, l’esbarzer creix en llocs sense neteja, marges o camps abandonats.
Vore’l en un jardí tan cuidat és insòlit i ha fet que la troballa es compare amb les de Bolomor. La Cotorra avança que es veu vindre la polèmica perquè els veïns afirmen que els jardins estan abandonats mentre els responsables municipals del PP diuen que “nanai tu tia” i eixa opinió veïnal, fruit d’una confabulació judeo-masònica, són ganes d’enredar.