L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de juliol del 2008

Amigos para siempre!


Que les relacions entre els alcaldes de la Valldigna no passen per un bon moment polític de fa temps és cosa sabuda. Abans dos ovelletes negres i ara una...! Festiverns a l'hivern i Rock a l'estiu... massa per a la carabassa…!!!!
¡Quins temps aquells quan els nostres alcaldes compartien taula i mantell de forma habitual i parlaven dels assumptes de la Valldigna! ¡Quins temps de germanor!
Fa uns anys, tots a una, com a germanets, per a qualsevol tema de la comarca!. Ara cadascú va amb els d’ell, com els de Massamagrell!
I com a mostra la notícia i fotografia publicada a "Las Provincias": l’alcalde del PP de Tavernes és acompanyat per l’alcalde del PP de Simat i un exalcalde, no del PP però que treballa ara pel govern del PP, a visitar el Moli El Pla per vore quines obres es poden mamprendre.
I els alcaldes de Barx i Benifairó….. molt bé, gràcies!
Pròximament: 1r Gran Concurs “La Cotorra de la Vall”