L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 de juliol del 2008

Perles cultivades

Levante-EMV 30-07-2008

1. Manolo Vidal ya tenia conocimiento de los problemas de los patos en la Goleta “desde hace dos semanas en que se dieron los primeros casos de de muerte de las aves”.
O siga, va estar ocultant informació a la ciutadania i creant alarma social perquè el fet era conegut i s’havia publicat a “Las Provincias”.

2. Según el responsable popular “una vez se descartó la existencia de peligro para las personas...”
O siga, sabia que no hi havia perill i continuaren sense informar. I mentrestant l’alarma social creixia escampada pels veïns de la zona que veien com tots els matins els treballadors d’amagat i procurant que no els veieren, s’emportaven els ànecs morts o moribunds.
Mentre l’ajuntament o el PP guardava silenci.

3. El alcalde resalta que “no podemos caer en el alarmismo...”
L’alcalde ho mescla tot per justificar la falta de consideració i desinformació als veïns. Oblida o no vol saber que l’alarma social es crea quan no s’informa.

4. “en vez de salir a crear alarma o morbo en la red” (Manolo Vidal)
Manolo Vidal confon els termes. Des del dia 16-17 La Cotorra coneixia què passava, el dia 18 sabíem del pressumpte brot de botulisme de fonts de l’Ajuntament (no per cap partit o regidor), ho publiquem uns dies després junt a Las Provincias, però ens estalviem les imatges grosses amb la confiança de les solucions del PP.
El tema explota el diumenge dia 27. La causa: la mala gestió de l’ajuntament que no va enviar ningú a emportar-se els ànecs morts i malats. I Catarroja descoberta! I La Cotorra, que creu amb el dret dels veïns a la informació, posa les imatges, no les més crues, en internet.

5. Seguiremos trabajando mientras otros no aportan soluciones” (Manolo Vidal).
Faltaria més, que per alguna cosa cobreu, i ben cobrat. Però faça-ho més ràpid, no quan ja no hi ha remei.
Una volta més mescla les coses. L’obligació de governar i aportar solucions és del govern. Si no vol treballar ni donar solucions, dimitesca.

6. Amparo Espí : “el problema viene cuando se une la posible falta de oxigeno (en las aguas) debido a la gran cantidad de fauna marina”.
Ostres tu! Ara va i resulta que el Lago Azul es un llac marí, amb fauna marina.

7. Amparo Espí: “Las tortugas consumen gran cantidad de oxigeno”
Les tortugues respiren per pulmons no per brànquies, que això ho fan els peixos. Els rèptils tenen respiració pulmonar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajaj...
molt bones aquestes aclaracions!!
amparo espí ara s'ha fet biologa... que risa!!
estos del pp fan prou el ridícul

Anònim ha dit...

Qué bonic és desviar l'atenció cap altres llocs en compte d'assumir les errades pròpies de cadascú.

Respecte a les últimes frasses... si es que s'hauria de demanar un mínim de formació i cultura per poder accedir a un càrrec públic.

Anònim ha dit...

Es la regidora de cultura la de les tortuges peix?

Pero quines tonteries ha dit?

Anònim ha dit...

Este poble dona pena. Tenim el que ens mereixem.