L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 d’agost del 2008

Butlletes i novenes per a solucionar problemes


La Cotorra, sempre preocupada pels assumptes de Tavernes, ens ha dit que una bona idea seria que el consistori comprarà unes quantes butlletes del sorteig especial de l’ONCE del diumenge i els regidors començaren una novena al Santíssim Crist de la Sang per aconseguir el premi especial de 20 milions d’euros.
Un poc bocabadats pel suggeriment, li hem demanat explicacions. Ens ha parlat del deute que, segons l’oposició té, l’ajuntament i que és la millor forma d’obtindre diners ràpids i fàcils per a fer front sense cap problema financer als nous projectes municipals anunciats en premsa pel govern del PP, a saber:
- Col·lector gegantí de la platja i complements…. 1.700.000 euros
- Reurbanització del nucli urbà de la costa…….... 2.500.000 euros
- Renovació de zones a l’aire lliure…………………. 600.000 euros
Com que això són 4’8 milions, si ens toca la grossa també podrem pagar els 12 milions d’euros de deute que, segons l’oposició, té l’ajuntament.
La Cotorra s’ha preocupat d’arreplegar les reaccions dels veïns als projectes. Els malpensats de sempre els han qualificat de una nova venda de fum del PP i recordaven el PAI Bancaixa, ja quatre anys i res de res.
Uns altres s’han mostrat contents de saber què, a la gran obra del PAI Bancaixa, se sumaran ara uns projectes tan modernitzadors.
Per últim hi ha qui ha dit: I això per a quan? Per al segle XXII??