L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 12 d’agost del 2008

Navalles a la carretera


La millora de la carretera a la platja no ha complit cap de les expectatives dels veïns i veïnes de Tavernes. Això és un fet.
Tampoc ha complit les expectatives la reunió motera del cap de setmana (membres de l’organització dixit) i la crisi ha passat factura: les visites i pernoctacions no han estat les previstes. ¡Llàstima perquè estava tot molt ben organitzat, a pesar de l’entrebanc del “bosquecillo”!
Els moteros hem posat el crit al cel pels “quitamiedos” del nou tram de carretera, un vertader perill perquè poden actuar com a navalles d’afaitar en cas d’accidents. Si en altres llocs s’està suprimint aquesta “protecció" per altres més segures, ¿per què s’instal·len en la carretera a la platja?
Vorem, vorem que passa quan els joves comencem a anar a la platja amb les motos durant l'hivern.....