L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 31 d’agost del 2008

Serà per falta d'ulleres?


La Consellera de Cultura, la senyora Miró, a més d’enviar en castellà les invitacions per a la inauguració de les visites wifi al monestir de la Valldigna, va afirmar el passat divendres que la inversió per a programacions d’actes culturals segueix igual que altres anys.
Amb tot el respecte de La Cotorra: Qué Santa LLúcia li conserve la vista i continue veient el que ningú no ha vist: enguany ni música de tecla, ni festivals en la mustaqa, ni sarsuel, etc… i d’exposicions per ara res de res.
La falta d’atenció de la Generalitat després de l’afer Vicente Burgos es fa palesa amb la situació del jardí del claustre, on els xiprers i altres plantes es mostraven seques per falta d’atenció i fallar el reg a degoteig en no funcionar el taller de jardinaria. Ens diuen que l’ajuntament de Simat ha hagut de dedicar-se al manteniment.
¿Per què no donen a conéixer amb pèls i senyals la inversió des del 2004 fins el 2008, per exemple, i eixim de dubtes?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

els mateixos que van comprar el monestir per uns 230 milions de pessetes als antics amos i els mateixos que recentment han comprat l'antic claustre que el tenia un a Madrid.... sempre passa igual, per a les coses males enseguia es critica, no pas per a les bones

Anònim ha dit...

Als del PP, el monestir i el patrimoni mai els han importat.
Totes les iniciatives que s'han fet han vingut a partir de reivindicacions d'unes quantes persones molt concienciades.
El PP les ha utilitazes per a gastar el monestir com a cortijo.
Ara que no tenen ni un duro, s'ha d'encaregar l'ajuntament de simat (i no la generalitat, com hauria de ser)de netejar i regar les plantes.