L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 10 de setembre del 2008

No, si al final, l’endevinarà

Abans de Nadal, el regidor de joventut, ens informava als joves que prompte tindríem el Centre Jove. Pel febrer, a la premsa, ens repetia que era imminent la inauguració.
I ara, ens torna a dir que ara ja va de bo, de bo va. Ho podeu llegir en el Catecisme Valler del 2008 (Ui, perdó, volem dir al Llibre de Festes 2008. És que amb els articles religiosos que du…!).
Si al final l’encentarà. A vore si a la tercera va la vençuda i per fi endevina la inauguració.
Esperem que no li passe com aquell que només demanava que li tocara la loteria. I no li podia tocar, no, si no comprava mai cap participació!.
Els joves esperem que no passe igual, que hi haja obres i el Centre Jove s’acabe d’una.