L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de setembre del 2008

Serà per la crisi?


¿Serà per la crisi econòmica de l’ajuntament de Tavernes? ¿O serà per estalviar-se uns quants eurets i que no apuje més el dèficit municipal? La bona rao és que el dia del Ball de Disfresses l’ajuntament no ha convidat a sopar la resta d’alcaldes de la Valldigna.
L’alcalde Manolo Vidal o el déficit municipal, “tanto monta, monta tanto”, han trencat una tradició d’anys.
La Cotorra pensa que un soparet més tampoc s’hauria notat molt en el compte a pagar a un conegut “R” de restaurant de la localitat o bé en el de la Plaça.
La Cotorra també diu que, segur, segur i ben segur... i està ben convençuda, que el canvi d’alcaldia a Simat, del PP al PSOE, no ha tingut res a vore amb que no se celebrara el sopar de germanor d’alcaldes. Pobra Cotorra! No s'entera!
Barx i Simat del PSOE, Benifairó del Bloc i només Tavernes del PP... Serà per això o perquè a Simat ara volen que el PP no tinga representació a la Manco?