L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 29 de setembre del 2008

Si la pluja no els deté, ¿qui els pararà?

La pluja no ha impedit que “els de sempre” facen de les seues els caps de setmana a l’Avinguda de Malta. I encara sort que a la zona és el model urbanístic del PP que sino….
Els fets de sempre: a més dels sorolls, crits i jocs a la matinada, les papereres escampades per terra, menjar i beguda pel passeig central, pintades al mobiliari i, a parets trencades a colps, pedres i més pedres arrancades dels murs i escampades per tot arreu. El pitjor és que els gamberrets en llancen cap al carrer i allí hi ha cotxes aparcats. ¿Caldrà esperar a que alguna pedra trenque la lluna d’un cotxe i s’arme la marimorena amb el propietari?
I ara esperem la resposta de sempre: el polític de torn eixir als diaris i dir quan es preocupa el govern municipal de la vigilancia.
Aprofitem per informar-vos del CONCURS DE LA COTORRA: Al final de setembre només han quedat 7 papereres en ús al passeig de l’Avinguda de Malta. Algunes amb bonys, però en ús.
NO HI HA HAGUT CAP ENCERTANT. SORT A LA PRÒXIMA.