L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 de setembre del 2008

Visca el Bosc Mediterrani de La Goleta


Però que visca i que es mantinga fins l’any que ve perquè, entre els temporals i la falta d’atenció, tindrem brossegal i muntons de terra seca el pròxim estiu. Per tant: Visca el Bosc Mediterrani i que cresca sa. I nosaltres i vosaltres que ho veiem!.
La Cotorra, molt coqueta, i davant la gran propaganda mediàtica hi ha anat a relaxar-se. S'ha quedat decepcionada. Vaja presa de pèl! Prenent el sol entre les branques secalloses d'un pi ha observat. Com que tot ho vol saber, ens ha preguntat per a què volen els grans muntons de terra que hi ha al costat. Ella pensa si són un dic de contenció per als temporals o l’excusa per a l’estiu del 2009 anunciar a bombo i plateret que van a millorar i augmentar els espais verds amb una ampliació del bosc. El que importa és la foto a la premsa, encara que després ni se’n recorden del manteniment!
I parlant de Bosc Mediterrani ¿Quants diners ha costat? Hi ha rumors que parlen de 60.000 euros, que caldria sumar als 20.000 que diuen han costat la pista i camps de queredilles del Vergeret. Però ja se sap, i com va dir un conegut polític de Tavernes, que els rumors son rumors i per tant d'eixes xifres, ni fer-ne cas.