L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 d’octubre del 2008

Una perla del pressupost municipal del 2008

L’ajuntament està en fonda crisis econòmica. Això per molt que vulga negar-ho el PP és una realitat com un temple. I hauran de prendre decisions, més complexes que congelar-se els sous. I prompte - temps al temps – si no volen que l’Ajuntament entre en allò que a les empreses s’anomena popularment suspensió de pagaments.
¿ I com no han d’anar malament les finances municipals amb actuacions com aquestes? Us expliquem una de les “perles” de la gestió económica que hem observat al Pressupost Municipal del 2008.
En ingressos, el govern municipal esperava recaptar enguany sobre els 600.000 euros (uns 100 milions de les antigues pessetes) per una taxa que afecta els agents urbanitzadors dels sectors de la platja, PAIs, etc. És una taxa pels serveis que presta l’ajuntament en tota la gestió i aprovacio dels plans parcials dels sectors, etc i etc. i la paguen els agents urbanitzadors.
Com que enguany no ha començat cap sector dels anunciats (el 12, el 13, el 17, etc i etc) podem deduir que dels 600.000 euros previstos no se’n recaptara cap. Per tant, pensem que uns altres 600.000 euros de déficit quan es faça la liquidació del 2008.
I reflexionem: Si després d’anys de bonança económica, el govern municipal ha dut a la ruïna l’Ajuntament, això sí sense executar cap projecte dels anunciats, ara que vénen les vaques flaques…. Traieu vosaltres les conclusions.