L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 26 de novembre del 2008

Aniversari feliç!!!

No, no l'havíem oblidat l'aniversari. En aquest mes de novembre, se celebra el segon aniversari de l'aprovació pel ple de la Revisió del Pla General.
Ja veieu! Sembla com si fos ahir, però ja han passat dos anys: un canvi d'ajuntament, un canvi d'alcalde, una inundació del Passeig Colom, hem entrat en crisi, etc. etc.
El que no ha canviat per a res és la situació de la revisió del Pla General: ja porten dos anys i estem exactament igual. I Tavernes cada dia més morta: ni indústria, ni construcció ni inversions de cap classe.
"Quina llàstima! Sí en tots aquests anys de garbellar aigua, primer amb PAIs i després amb revisións de Pla General, els esforços els hagueren dedicat a impulsar els sectors de la platja potser avui en dia faríem front a la crisi. Perquè els sectors de la platja són els que han de donar vida a l'economia d'aquest poble: constructors locals, electricistes, fusters, pintors, sector de l'alumini, del moble.... i no els PAIs".
I que conste que això no ho diu La Cotorra, que ho hem sentit dir a gent del món empresarial de Tavernes.