L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 4 de novembre del 2008

Estalviar en jornals

El cartell de Tavernes en Festes a l’entrada de la ciutat per Alzira tampoc l’han llevat.
La Cotorra fins ara s’havia pensat que les Festes del Poble continuaven. I com un es consola quan vol, ens deia que el millor remei per a la crisis és la festa i sarao tots els dies.
Però després d’un mes de fer voladetes pel poble, ha quedat molt decebuda en comprovar que d’espectacles i actuacions perquè les festes continuen, d'això res de res.
- Si fins i tot potser – afirma la Cotorra- l’Ajuntament actua amb bon criteri. Com que té l’economia prou malament i per estalviar, ha deixat els cartells de festes i ja estan posats per a Nadal. Així no paga jornals de desmuntar i tornar-los a muntar.
I després d’aquest raonament, s’ha quedat tota panxa i satisfeta.