L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 13 de novembre del 2008

A pagar-la els treballadors!!

A La Cotorra li han contat que fa uns dies va haver una reunió a l’ajuntament per informar als empleats laborals de les novetats econòmiques de l’any que ve.
A La Cotorra li han contat que després del discurs sobre la crisi i la mala situació económica de l’ajuntament els van parlar de la congelació de salaris, alguna que altra mesura sobre les pagues extraordinàries, que a l’any nou els pagarien no a principi de mes sinó a partir del 15 i que si no hi havia diners per a cobrir les baixes i, si se’n produien, la faena a fer s’hauria de repartir.
I perquè veieren que no eren els únics afectats, es va comentar que a l’alcalde i regidors també es congelaven el sou. Quedar clar que no es va dir res del detall que ells cobren milers d’euros al mes i els empleats cobren ben poc.
En acabar la reunió, alguns empleats van dir de demanar a l’ajuntament que també els congele els impostos de urbana, l’impost de circulació, el preu de l’aigua, el fem, etc.
Cosa que a La Cotorra veu prou lógica: si tu congeles el que pagues, bé està que congeles el que cobres. ¿O no?

1 comentari:

Anònim ha dit...

la culpa no es del ayuntamiento, dejad de mentir,,,,