L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 17 de novembre del 2008

Tot siga per l'interés de Tavernes

Continuen els treballs de l’Agenda 21. Un muntatge que s'han tret de la mànega presumptament per dissimular la falta total de participació ciutadana que hi ha a Tavernes i perquè no recordem que no s'han convocat els Consells Assessors Municipals. I ja portem dos legislatures. Després ja se sap, com a justificació ens diran: Hi ha l’Agenda 21! Podíeu participar tots!
¿I per a què aprofita l’Agenda 21? Val més que callem.
Entre els assidus participants hi ha un exalcalde i un exregidor d’urbanisme i gent afí a projectes macrourbanístics.
Però… ¿perquè penseu el que penseu? No cal tindre tan males idees quan La Cotorra sap que la gent que hi assisteix només ho fa per interés pel seu poble.¡ Faltaria més!