L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de desembre del 2008

Ja arriben els Reis d'Orient

I els regals del govern municipal del PP al poble són renovar velles promeses . “Regalar-nos” les orelles amb el mateix any rere any. Al final, com no, ho encertaran. Ara, mentre el carro faça soroll, el personal trague i omplim fulls de diari...
El senyor alcalde ens regala noves dates per a urbanitzar “Playa de los Naranjos”. El seu antecessor va regalar la data per abans del 2000 i després va renovar el regal els anys següents. Però el regal no va arribar. Arriba al senyor Vidal i ho promet de nou: primer per al 2008, després per al 2009 i ara, bé ¿ho deixem per al 2010?.
Una cosa hem avançat: el BOP i la premsa ens diuen que ja s’ha adjudicat la redacció del projecte i l’empresa. La premsa no diu res sobre l’adjudicació, el tipus d’empresa, etc. etc. ni que no es va informar a la resta del consistori, ni es va passar el tema pel plenari. Ai, la cortesia i informació.
Un incís al tema: el nostre alcalde ha dit, en la premsa, que s’ha adjudicat a una empresa externa perquè així no es paralitzen els projectes municipals. Ens han contat que alguns promotors-urbanitzadors van haver d’anar al metge perquè se’ls va dislocar la barra de tant de riure quan ho van llegir.
Només cal recordar per comprendre les rialles que fa anys que esperen els sectors de la platja i els PAIs. Per cert, Marenys 2A, si el sector del folló de les plusvàlues, havia de començar en passar l’estiu del 2002 amb els seus hotels, el passeig marítim.... segons es tirava floretes aleshores el PP.

I mes regals per a reis. Ens tornen a prometre 800 vivendes de VPO, un tema recurrent des del 2003, quan va explotar l’assumpte del Cuartel de la Guardia Civil. ¿Si allí no en van fer, i tenien el solar, ara en faran 800? Només cal recordar que el nostre govern del PP només n’ha construït 17 VPO entre 1999 i el 2008, quan hi havia plena febra constructora. Un detall: la redacció del projecte era per a febrer del 2008. I per ara poca calor. Ningú no sap res. ¿O serà que las cosas de palacio van despacio?
La tàctica està clara: Tot el món sap que la Playa de los Naranjos s’urbanitzarà, vivendes VPO se’n faran, la millora del riu, la circumval·lació, el wifi per tot el poble, el Cantalot, l’institut, etc. etc. són coses que a la llarga es faran perquè les coses cauen pel seu pes i ho porta la mateixa evolució i les necessitats del poble, no gràcies al seu interés.
I si la cosa no va bé i no fem res més en un any ... ja tenim els Reis de l’any que ve! Com que vénen de l’Orient, i l’Orient està tan lluny..... alguns regals no arriben mai!
Bon Any i Bons Reis