L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de desembre del 2008

Què fort!!!

S'ha inaugurat el nou auditori de Benifairó. Gran festa a la localitat i felicitacions generals per comptar amb uns serveis culturals dignes d’enveja. Però la festa no va ser completa per culpa de l’actuació dels regidors del PSOE i PP, absents una vegada més d’actes municipals, oblidant que representen la gent del poble que es va votar.
Lamentable i censurable la seua actuació perquè parlem d’una entitat, la banda L’Entusiasta i de la inauguració d’un edifici, L’AUDITORI MUNICIPAL, així en majúscules, que és de Benifairó, de tots, obra de tots i que ha d’estar per damunt de polítiques i dels seus politiquius, que és el que demostren ser alguns. Inclosos algun exalcalde, exregidor i expresident mancomunal, al que tampoc vam vore.
La cosa ja havia començat abans, en la presentació d’un llibre sobre els moriscs de Benifairó, editat per l’ajuntament. Tampoc hi van acudir. Al PP i PSOE de Benifairó no els importa la proposta cultural de l’ajuntament. I no és la primera, ni la segona vegada que ho fan, fins i tot votant en contra d’actes festius o culturals. No sabem que volen demostrar amb actuacions així, però si que sabem el que demostren. Esperem que quan a Benifairó toquen bollos, i no actes culturals o edificis, també desapareguen en benefici del bé comú.
I si La Cotorra donés una medalla als despropòsits, se l’emportaria el president de la nostra Mancomunitat de la Valldigna, Jose Luís Ferrando, del PP, que va preferir anar a l’homenatge que la banda de Tavernes feia a Eduard Arnau.
Els mèrits d’Arnau són elogiables però l'homenatge era privat, de la banda, i vosté, senyor president de la Mancomunitat de la Valldigna, és fill i viu a Benifairó, candidat a l’alcaldia i regidor pel PP de Benifairó, carrec public com a president de la mancomunitat de la qual Benifairó forma part, etc. etc. La deducció de quin era el seu lloc li la deixem a vosté.