L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de gener del 2009

Baix del pont.... de Tavernes, leré leré!!

Algú ha llançat un animal mort de bona grandària davall del pont del Vaca. L’animal s’ha llançat dins d’un caixó de plàstic de collir taronges i, en una primera impressió, sembla un gos pastor alemany per la grandària.
L’autor o autors han demostrat no tindre el mínim sentit del civisme i de la responsabilitat.
I és clar que de coses com aquestes no té la culpa el PP, encara que alguns podeu pensar en bona lógica que si tot el que passa a Espanya ells diuen que té la culpa Zapatero, per regla de tres el que passa a Tavernes té la culpa el govern municipal del PP.
Home, un poc descuidat i abandonat sí que està el riu, amb la seua malesa i canyes, i falta de neteja i vigilància…