L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 30 de gener del 2009

Ens augmenta el preu de la llum, però Iberdrola no vol pagar

Les dues associacions, la dels propietaris de terres i la de veïns de Tavernes, han celebrat una reunió informativa conjunta en la Casa de la Música. L’advocat de Tavernes, Xavier Palomares, i l’advocat de l’Associació de Veïns explicaren l’estat de la qüestió: El Jurat Provincial d’Expropiació ha fallat el valor d’indemnització per als danys a les terres i augmenta bastant els mínims preus que volia pagar Iberdrola.
Es van indicar exemples del pagava Iberdrola. Un propietari comentava que li havien arrancat 40 tarongers en plena producció i la línea li afecta 400 metros de terra, però per a Iberdrola això només val 217 euros. També es va comentar el cas d’un propietari a qui l’empresa volia pagar-li 750 euros pels mals que li havia fet en la terra i el Jurat d’Expropiació considera que Iberdrola ha de pagar-li 5.900 euros.
Els advocats van confirmar que Iberdrola ha al·legat la decisió del Jurat i vol que s’abaixen les valoracions dels apartats d’ocupació temporal i ràpida ocupació. Els afectats poden presentar escrits a les al·legacions d’Iberdrola perquè, com explicaven, el Jurat no escolte només una veu sinó també la dels propietaris.
Cada afectat ha d’estudiar que li convé: si cobrar o recórrer a l’alça la valoració del mateix Jurat d’Expropiació perquè els advocats consideren que es poden augmentar encara més les valoracions. D’una forma u altra, s’han de presentar també les respostes a l’escrit d’Iberdrola.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics ui ho trau Les Provincies i allí en la musica no ni havia ningú. Encamant mos traura les paraueles del alcalde i mos criticara de nou als de la asosiació.