L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 12 de gener del 2009

Res de nou o “copiar y pegar”

Un diari comarcal ens va oferir diumenge una entrevista amb el nostre alcalde. La gent de La Cotorra voldria qualificar-la de “novedosa” però no és possible: és una còpia actualitzada de la valoració del primer any i la suma de manifestacions que hem vist en tants i tant mitjans afins. Res de nou davall del sol.
Això de “copiar i enganxar” va molt bé o potser siga el seguiment exacte de la consigna del partit: “digueu sempre el mateix que al final s’ho creuran”. Ja sabeu això d’una cosa, siga o no veritat, repetida mil vegades….
En una época difícil, el nostre alcalde s’oblida d’explicar als veïns com solucionarà la situació de fallida económica municipal; que pensa fer amb el problema de les plusvàlues ; com pensa fomentar noves indústries o fer que no se’n vagen les que hi ha; quan pensar iniciar les obres dels sectors 12, 13, 6, 7… de la platja (l’última volta va dir que començaven en octubre, això si no va dir de quin any); quan pensa acabar la Casa de la Cultura (després de mil retards finalment s’havia d’inaugurar a festes); dir-nos sense divagar quan començarà realment el Cantalot, la circumval·lació, les 800 vivendes VPO (el projecte ja porta anys de retard) o el Braç Treballador. I deixar de marejar amb els PAIs que ja no es creu ningú res.
Un detall: les obres (futures) de què parla són d'inversió de fora, de l’Estat o la Generalitat. I això ja sabeu el que vol dir…. Inversions municipals: cero patatero, amb un Ajuntament en fallida económica i enguany sense massa previsió d’ingressos per ICO o similars. Vorem com fa possible el titular “Intentaremos crear empleo”, encara que sempre podrà dir com a justificació: “Lo intentamos”.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Quant dumengee la vaix llegir me va fer tota la impresió de ser una nota de prensa del alcalde amb preguntes i contestacions.

Anònim ha dit...

jo no entenc on ha arribat la premsa de La Safor, ho hem observats en la llum, i en el dia a dia del seguiment polític, i sincerament al LEVANTE li para molt lleig els jocs que fa a personatges com Eugenio Perez, Manolo Vidal o la mateixa empresa IBERDROLA, ara i abans .....

de tot cor L A M E N T A B L E

Anònim ha dit...

Es veu que és una entrevista pactada i feta sense cap ànimo d'informar al lector. Només per a que Manolo justifique lo injustificable.

Anònim ha dit...

Això és un miting, no una entrevista. I molt fort que el Levante es preste a eixe joc. Mirant el canvi de la informació de Tavernes, on només hi ha falles i PP, ja no estranyaa res.

Anònim ha dit...

Hem republicat l'article

http://valldigna.bloc.cat/post/17498/246071

Anònim ha dit...

Hem fet algun mal els fallers? La majoria de la societat de Tavernes és fallera o està relacionada amb elles. Per que molesta que apareguem en el Levante?

Anònim ha dit...

Té vosté raó. Tavernes és fallera i Levante fa molt bé en informar de l'actualitat de falles.
Li matisse que volia dir que hi ha moltes coses d'actualitat que es poden publicar i en el diari que parlem només dos tenen cabuda majoritària: les falles i les notes de premsa del PP. La realitat és la que és.
Disculpe per no haver-me expressat amb claritat.

Anònim ha dit...

Lamentable el diari Levante de la Safor, es una poca vergonya que aquest diari que abans era la referencia de tot el que passaba en el poble, hara sols serveix per a ofroner noves glories al P.P. i la publicitat municipal li la passa a l'altre diari que tots saben i es Les Provincies per a mes burla de la direcció del Perriodic de la safor