L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de febrer del 2009

Chirbes a Tavernes!

El novel·lista de Tavernes, Rafael Chirbes, Premi Nacional de la Crítica 2008, ha estat avui en la Casa de la Cultura participant en un acte acadèmic amb alumnes i professors dels dos instituts vallers.
Bé, cal dir que alguns polítics del govern municipal també han estat presents a un acte que, finalment no s’ha fet en pla “gran evento” com haurien desitjat. Ha imperat el bon criteri acadèmic i ha quedat en el que estava programat: un acte acadèmic. No s’ha fet la processó cívica des de l’Ajuntament a la Casa de la Cultura com s’havia suggerit. Això per a més endavant. Per cert, no hem vist cap representant de l’oposició ¿Per què serà?
En resum, una bona iniciativa aquesta dels instituts i que, a més de potenciar la lectura i l’amor per la literatura, ha servit perquè coneguerem millor l’obra d’uns dels millors novel·listes actuals.
Finalment, els polítics han aprofitat per traure un poc de “profit”. De moment l’alcalde ha convidat al novel·lista, per cert molt lluny ideològicament, perquè vinga a la inauguració (esperem siga ja la data bona després de no-sé-quants endarreriments) de la Biblioteca i Arxiu Municipal, el 23 d’abril. I serà aleshores quan es podrà fer la processó pel poble i que siga de promoció... turística, clar.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'institut ha deixat en mans del gabinet d'alcaldia la invitació a l'oposició i altres entitats però els peperos com sempre han callat per a només assistir ells.

Anònim ha dit...

Podrieu posar el vincle al document aprovat... seria interessant poder accedir al contingut