L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 18 de febrer del 2009

I això que encara no han posat una rajola!

Mare meua , la que s’armarà als diaris el dia que posen una rajola! Si és que la posen, que al camí que van….!
Amb tantes coses com té la premsa per informar als ciutadans! La simple i intrascendent notícia de que el ple ha aprovat que els dos sectors “Marjaletes” i “Fonteres” siguen tractats administrativament com un sol sector si, finalment, s’urbanitzen, s’ha convertit en un autèntic revol de campanes al vol i de lloances al govern municipal.
Anem camí dels cincs anys de l’anunci del projecte i no s’ha avançat un pam, no hi ha posada cap rajola. A pesar d’això, cada cert temps ens refreguen als diaris els centenars de vivendes virtuals VPO que hi haurà, mentre no diuen ni “mu” que des del 1999, el PP només ha fet 17 vivendes VPO, ni ens expliquen com será la urbanització, ni les altures que tindran les finques i si les fan de 14 plantes perquè la urbanització està en zona inundable, cosa que callen.
Tampoc ens diuen les mesures que es pensen dur a cap per evitar afeccions de l’aigua? Perquè tots els vallers sabem – i sinó mireu la foto - que passa amb les Marjaletes, el Camí Gandía o el Cami Hort de Ribera quan plou un poc més del compter. ¿Hi ha o no hi ha mesures previstes?
Esperem que ens ho conten. Esperem que no passe com el sector Vergeret, on siga dit de pas, no sabem com está el tema. ¿Han firmat les paus la Confederació i l’Ajuntament? ¿S’han resolt les multes de Confederació? ¿Hi ha permís definitiu per a la urbanització? ¿L’ajuntament ja ha acceptat oficialment el Sector Vergeret? El nostre alcalde va dir en la prensa que tota anava per bon camí, però passen i passen els mesos i quasi els anys i ja no s’ha dit res més.
I a Tavernes eixes són coses que interessen, i més ara, quan el TSJ ha paralitzat urbanitzacions per construir-se en zona inundables. Urbanitzacions que no es faran, encara que ja comptaven amb els permisos de la Generalitat. ¿I a Tavernes, què passarà?
¡Amb tantes coses sucoses que hi ha per a contar!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Desde luego que ben montat ho té el PP, vinga vendre fum fum i fum a través dels amics dels seus diaris.
A mi que es tracte administrativament com un sector o dos me la bufa, el que vull és que es facen vivendes VPO DE VERITAT JA DE UNA P VEGADA I ES DEIXEN DE VENDRE FUM.
El tema este ja porta prou anys pa que es deixen estar de promeses i comencen ja.