L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 3 de febrer del 2009

L’Agrupament Escolta Valldigna celebra el 32é dia de l'Arbre

Text i foto remesos per l’Agrupament Escolta

L’Agrupament Escolta Valldigna va celebrar el 32é dia de l'arbre fent el seguiment de les repoblacions d'anys anteriors en el Clot de la Font. Jóvens vallers i membres del Grup Escolta Valldigna van marcaR en plànols de detall les plantes que hi havia de repoblacions anteriors.
També la repoblació es va dur a cap en aquelles zones on hi havia estrat arbustiu sense arbres a base de pins (Pinus halepensis) i carrasques (Quercus ilex) facilitades per la Conselleria. També es van sembrar bellotes i llavors d'alborços (Arbutus unedo).
L’agrupament escolta ha explicat que “el substrat arbori és posterior a l'arbustiu, per la qual cosa repoblar en zones recentment cremades amb espècies arbòries dificulta molt el seu desenvolupament. La viabilitat de les repoblacions amb espècies arbòries incrementa quan ja hi ha un substrat arbustiu que protegisca a les plantes”.
Els participants van agrair la pluja just en acabar la repoblació, que ben segur facilitarà l'arrelament de les plantes acabades de repoblar.