L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 5 de febrer del 2009

L'estat de la qüestió: Expropiacions d'Iberdrola

El procés d'expropiació per Iberdrola de les terres afectades pel pas de l’alta tensió ha entrat en una nova fase.
La Cotorra va ser capdavantera a informar que el Jurat Provincial d’Expropiació ha dictat resoluciós i ha augmentat considerablement el preu oferit en el seu dia per Iberdrola. Ara, l’empresa ha interposat un recurs contra les resolucions per tal d’intentar rebaixar l'import en algunes de les partides que integren el preu total.
¿I què poden fer els afectats? es preguntareu. La Cotorra els fa esment de tres coses.
1. La primera i més important és que han sol·licitar el més prompte possible a la Direcció General d'Energia (Carrer Colón, nº 1 de València), el pagament del preu que ha fixat el Jurat d'Expropiació.
2. La segona, no menys urgent, és que han de presentar al·legacions contra el recurs que ha presentat Iberdrola per tal que el Jurat no li done la raó i no toque el preu que ha fixat.
3.La tercera cosa que han de saber és que hi ha possibilitats d'impugnar la resolució del Jurat per tal d'aconseguir que els paguen encara més diners dels que ha marcat.
La sol·licitud de pagament la poden fer els interessats. La presentació d'al·legacions contra el recurs d'Iberdrola i la impugnació de la resolució del Jurat per aconseguir més diners ho ha de fer l’advocat, perquè s'ha de fonamentar jurídicament. Els dos advocats, Xavier Palomares i el de l'Associació de Veïns, estan duent els casos.