L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 18 de febrer del 2009

Simat reforesta la Font Nova el Dia de l'Arbre


(Nota de l’ajuntament de Simat)
L'activitat, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient, va tindre lloc el passat divendres dins dels actes del Dia de l’Arbre i com a protagonistes els alumnes del Col·legi Públic Valldigna.
La major part del grup va esmorzar al nou berenador de la Font del Cirer i aprofitaren per gaudir de les vistes i conèixer més de prop aquesta microreserva de gran valor ecològic.
A més de repoblar una zona afectada per un incendi, es pretenia que els xiquets se n'adonen de la importància que té conservar la natura. Entre els més de 200 participants es va aconseguir plantar uns 500 arbres, sobretot, pins i carrasques. La tasca no va ser difícil ja que els treballadors de l'ajuntament havien estat preparant els clots durant dos dies. Els xiquets van posar el seu nom en cada arbre amb una etiqueta acompanyat d'un desig de futur per la natura.
La plantació va finalitzar a les 13:30 h. i tothom va baixar a dinar a la Font Nova on l'ajuntament va repartir samarretes commemoratives del Dia de l'Arbre.