L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de febrer del 2009

Solidaritzeu-vos... repareu... manteniu


El Carrer de la Solidaritat és ideal per fer una passejada i seure a prende el sol. No cal que us diguem perquè ho podeu vore mirant les fotos quant fácil és arrossegar el carro d’un nadó o amb quina seguretat poden caminar les persones majors, fins i tot les de 80 anys.
Bé, fins ací hem fet la brometa. Però la realitat (Ai, sempre la maleïda realitat!!) és una altra ben diferent: voreres fetes pols, bancs bruts, lloses soltes i amb perill de fer caure a la gent.
¿I a tot això que diu l’ajuntament? Per ara no ha dit ni fet res a pesar que, com ens han informat alguns veïns, fa temps que es venen queixant i denunciant-li la situació.
Res, a vore si ara que ho fem públic hi ha més sort i l’ajuntament li fa honor al nom del carrer i es “solidaritza” amb els veïns amb una bona reparació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo soc un dels veïns que varen denunciar aquesta situació. Vaig enviar un e-mail a l'Ajuntament i aquesta va ser la seva resposta:
"Vist el correu electrònic enviat per vosté, en data de 22 de juliol de 2008, l'informem que pròximament, per part d'aquest Ajuntament, va a procedir-se progessivament al canvi dels arbres de la zona dels Sequers a fi d'evitar les molesties esmenades en l'escrit. Així mateix, es procedirà a la reparació de les voreres que estiguen en mal estat"

Portem 10 mesos i les coses continuen igual. Espere que a partir d'aquesta publicació les coses canvien, i si no, un mes abans de les pròximes eleccions començaran a arreglar les coses de pressa i corrents com sempre.