L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2009

Una dolça història d'amor

La luna se está peinando
en el reflejo de los ullals.
Y un toro la está mirando…

Ui!! On està el bou?- va dir tota astorada la lluna en descubrir que la silueta de ferro i fusta que dominava La Partida havia desaparegut. ¿On està el meu bou? -va dir sorpresa en vore que no la mirava com en totes les llunes plenes. I en adonar-se que el seu amant i admirador no apareixia, la lluna es va posar trista.
¿Qué té la lluna? ¿És que ningú li té consideració i li torna el seu bou?
Ja veieu:¡Qui ho havia de dir! La imatge d’Espanya, el bou d’Osborne, per terra, desfet, massacrat pel vent i en un municipi gobernat pel PP. ¡Ai, si això ho sap Aznar! ¡Qué no s’assabente Aznar perquè….!
Fa dues setmanes des què el vent el va tombar i encara no s’han preocupat de reconstruir-lo. Per cert… ¿Entrarà la reconstrucció en el Pla Zapatero?
El bou és també un reclam turístic, el tenim a casa i ¡sense promocionar-lo a FITUR!. A més, ¿no està considerat també un bé d’interés cultural? Però millor no dir res de cultura… i deixar-ho anar, no passe com en tants altres monuments de Tavernes, completament abandonats.

Y ese toro enamorado de la luna
que destrosao en tierra está
por curpa del viento de poniente
y sin que nadie lo vaya arreglar….

1 comentari:

Anònim ha dit...

per favor que no el tornen a posar el bou! hasta la natura s'ha confabulat per destruir-lo!
per cert legalment es de l'empresa osborne per tant es ella qui ho hauria de pagar si el vol tornar a posar no?