L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 2 d’abril del 2009

Set hores sense llum, responsabilitat de qui??

Unes set hores sense llum a la part alta del poble. I segons Iberdrola la culpa és de les obres que es fan a l’encreuament del Carrer Mitja Galta i de la Barca. La premsa d’avui dóna a conéixer que l’empresa que fa les obres del col·lector va causar desperfectes el mes de setembre en un cable elèctric i no havia dit res ni a l’ajuntament ni a la mateixa Iberdrola. I si ho hem sabut ara és perquè el cable finalment ha dit prou i ha fallat.
Iberdrola qualifica de negligencia l’actuació de l’empresa, perquè sabent el problema van tapar el carrer i van callar.
Ara ve la segona part. L’ajuntament ¿demanarà responsabilitats a l’empresa constructora? Perquè com a mínim un “estironet d’orelles” si que li havia de caure, perquè tota la part alta del poble sense electricitat durant hores, no és per a riure sino prou gordo. I això és el que es faltava als veïns de la zona, que ens diuen, están prou calents a pesar del fred que passaren eixe dia sense electricitat.
Esperem que el nostre ajuntament no mire a un altre costat, que la cosa és més greu que la desaparició d’un parell d’ordinadors, i entre en el tema perquè alguna cosa tindrà també a dir com a l’adjudicador directe de l’obra i com a representant de tot el veïnat afectat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Simat per Sant Antoni estaguerem 3 dies i encara estem esperant que algú ens done esplicacions , la porteu clara.