L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 d’abril del 2009

Temps de Quaresma


És temps de Quaresma. El regidor del PP de Benifairó i president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando, ja li ha fet la segona negació a l’alcalde.
Com Sant Pere, que va negar tres vegades a Jesús, el regidor del PP de Benifairo, ja porta dues negacions al Jesús de l’ajuntament i novament ha votat en contra de les decisions majoritàries del govern municipal del qual, ell mateix forma part i té competències delegades.
San Pere li havia dit a Jesus: Encara que els demés t’abandonen, jo no ho faré. Repetint la històira José Luís li havia dit a Jesús: Jo no et votaré en contra i m’abstindre.
Però res de res. Malgrat la seua promesa, la primera negació la va fer en el ple de març. La segona negació la nit de dilluns, quan el ple d’abril de Benifairó tornava a posar sobre la taula el “Cas Bolló”. El Bloc i EU perdien perdre la votació front a el PSOE i el PP, gracies a la nova negació del regidor del PP.
Falta la tercera negació, però convé recordar que Jesús de Natzaré va dir allò de: Si te’n donen una, de galtada, posa l’altra galta per rebre la segona. Per tant, és d’esperar que Jesús de Benifairó, després de posar la segona el dilluns, fins i pose la tercera en el pròxim ple. Coses de la caritat cristiana.
I la historia es repeteix en aquesta Quaresma. Hem sabut que igual que el Senedrin jueu es va reunir, uns dies abans del ple de dilluns es va reunir el conciliabul dels regidors del PSOE i el del PP de Benifairó en casa de la portaveu socialista. Com a assistent de luxe hi havia el president i futur alcaldable del partit socialista a Benifairó, Agustí Pascual, no sabem si fent d’Anàs o de Caifàs. Això si: no cal ser massa llestos per saber què es va parlar i que es va decidir.
I ara ve l’epíleg de la historia. Jesús de Natzaré no va dir res de com s’ha de respondre a la segona galtada. Sembla ser que ho va deixar a elecció lliure, però com estem parlant de política, cal esperar una decisió política del Jesús, alcalde de Benifairó: ¿Què espera per a retirar-li les competències al regidor del PP i fer-lo fora del govern si sempre vota en contra?
Estem en Quaresma i no podem perdre l’esperança del perdó i que millor manera per fer-se perdonar que el regidor del PP demostre que té un poc d’ètica política i se’n vaja d’una d’un govern municipal amb el qual no està d’acord. El PSOE de Benifairó segur que l’acollirà amb els braços oberts.
Amen.

7 comentaris:

joan ha dit...

pel que he vist aquest punt ja ha sortit mes de dues vegades, i les primeres vegades fins i tot EU el va votar encontra, es a dir el bloc es va quedar sol. No sera que el nostre benvolgut alcalde esta fent algo malfet?. A mes pel que veig esta fent el mateix que Ugo Chavez a Venezuela, traure aquest punt fins que siga aprovat, aixo jo crec que es una especie de dictadura encoberta, al igual que pasa al pais del Chavez.

Anònim ha dit...

Jo considere que Joan té tota la raó. L'alcalde no té ningú perquè procurar el bé del poble sinó que ho havia de deixar rodar i que Agusti i els seus (PSOE i PP) que facen com han fet sempre a Benifairó: el que els ha donat la gana.Dia vindrà en que sabrem quin interés té el PSOE i el PP amb el Bollo, però coneguent les relacions que tenen amb Blasco de Alzira, no cal pensar molt.
Joan, no faces demagogia amb aquell vot d'EU que saps que no és això i no era en contra de que els Bollos paguen el que correspon.

joan ha dit...

tens tota la rao, que la democracia no valga per res donem-li els vots en blanc a lálcalde i que faça el que vullga, que no facen més plenaris, ja que per el que sa vist no valen per res sino surt el que vol láctual dictador(alcalde). Ja que nomes ell vol el be per al polble i els demes no. No serà que algu del bloc te interesos personals per allí.
Així pues EU si que va votar encontra no meu he inventat.

Anònim ha dit...

No digues coses que jo no he dit. El pregunte perquè tots els del poble que tenim terra al polígon hem de pagar les carregues d'urbanització i els Bollo, que obriren en zona rural no urbana i sembla ser que sense llicència d'activitat, no han de pagar res per urbanitzar.
I EU va votar una vegada en contra, però no a què no pagarà el Bollo sino per un altre tema. Enterat.
El Bloc i EU no crec tinguen cap interés i defensen el que han dit el secretari i l'aparellador, els tècnics municipals que per això estan.
I tu deus saber de qui son amics i qui els va posar. I no és l'actual alcalde.

joan ha dit...

jo crec que estas molt enganyat ja que ningú ha dit que no vullga pagar,si no que volen pagar el que els correspon i si no crec mal ja tenen una sentencia judicial que els recolza.
I pel que veig tu ets part interesada que tens terrenys, per aixo estas d'acort en la manera d'actuar de l'alcalde i poder arreplegar pronte els caragols pasant per damunt dels plenaris, es a dir de la democracia. El que fan els calers.
I ja en diras perque EU va votar en contra

Anònim ha dit...

Que jo sàpia no hi ha cap sentència judicial. En canviar la llei urbanística valenciana la conselleria (del seu amic Blasco d'Alzira i on crec treballa una fills dels Bollos) ha dit que se li pot reconéixer una part de l'obra com a consolidada. Aixína no ha de pagar res ni aportar terrenys (gràcies Agustí per consentir-ho en terreny rustic)de 8000 metros i després está el problema de la resta. A l'ajuntament hi ha dos projectes presentats de construcció en terrenys que eren rustics (gràcies Agustí de nou) i els Els Bollos els volen tots com a consolidat i no pagar ni cedir terrenys i això és el que el PSOE (gràcies de nou Agusti i escolanets) i el PP voten a favor d'ells i en contra Bloc i EU: que se li considere tot consolidat.
No mescles que jo tinga o deixe de tindre terrenys ni la democràcia. És Benifairó, tot el poble qui ha de rebre la part que ha de cedir l'empresa.
¿Què diuen els informes i perquè el PSOE i PP no segueixen els informes dels tècnics municipals?

Anònim ha dit...

Quina vergonya senyorets/senyoretes i a pagarho tot els benifaironers, aixina si que anem be quina vergonya i a mes els bollos contactant tot gent forastera aixina si que anen a mes