L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 8 d’abril del 2009

Te'n recordes de l'abril del 2002?


El mes d’abril del 2002 s’aprovava, amb els vots del PP, el pressupost anual amb denúncies de l’oposicio d’un deute de 7’7 millones de euros. L’oposició demanava un programa d’estabilitat econòmica per solucionar el déficit de la hisenda municipal, demanda que era resposta pel PP dient que eren uns alarmistes, que no hi havia motiu de pànic i que ells havien rebut l’ajuntament en pitjors condicions.
De tota manera, les obres d’acabament de l’edifici auxiliar de la Casa de la Cultura, el Parc del Cantalot, l’IES la Valldigna o la urbanització del segon tram del Passeig Colon, totes anunciades anys arrere, així com la del Braç Treballador que el PP havia compromés per a l’any 2.000 o la piscina coberta, anunciada en octubre del 2001, quedaven a l’espera de tindre diners per poder-se continuar o iniciar. Han passat set anys i algunes están iguals.
A pesar de les manifestacions del “no passa res”, aquell any el govern del PP va disminuir les subvencions a las entitats locals i assignava menys diners per als clubs d’esports local.
¿Us recorda alguna cosa d’enguany? Sembla ser que per quines coses no hagen passat set anys. Però han passat i hem més que duplicat el deute. I el que és pitjor, no sembla tindre solució la greu situación de fallida económica a que ens ha portat el PP.