L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de maig del 2009

El PP avança els Reis Mags a l’empresa de l’aparcament del passeig

El PP ha aprofitat que l’economia municipal va sobrada i ha decidit avançar els Reis Mags: li ha regalat a la concessionària de l’aparcament vint anys més d’aprofitament.
El ple de dilluns, a proposta del PP, va aprovar amb els vots dels seus regidors i d'EU allargar la concessió de manera que, de quaranta anys, l'empresa passa a "usar y disfrutar" seixanta anys. El PSOE i el Bloc votaren en contra.
L’ajuntament ha eixit a salvar a l'empresa que perd diners, cosa res extranya perquè ja se sabia que el negoci del pàrquing era difícil que resultara. Una vegada més els interessos generals de Tavernes no es tenen en compter i s’aposta en favor d’una empresa privada a canvi de res. Perquè ja ens direu si paga la pena que en concepte de canon de la cóncessió, l’empresa cedesca a l’ajuntament l’ús de sis places per l’aprofitament del sòl (subsòl) propietat municipal. De risa!!!
I a pagar-la, com sempre, el poble. Del patrimoni municipal del sòl se n’aprofiten altres i, al ramat, Tavernes tardarà ara seixanta anys en recuperar els terrenys que són seus.
Potser ara comencem a comprendre perquè tant d’interés a suprimir places d’aparcament als carrers de la zona centre.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, pots explicar això del canon què és?

Anònim ha dit...

E sentit que el "Ilm." Ayuntamente de Tavernes de la Valldigna esta buscant 2 miions de Euros que van desapareixer cuan governaba el anterior Alcalde, en podeu esplicar algo o si sabeu algo o son sols rumors. Un saludo, teniu unes noticies molt bones, gracies per informar al poble com deu mana.....

La Cotorra de la Vall ha dit...

El canon: De manera genèrica i per entendre'ns seria com un lloguer que un particular o empresa ha de pagar a l'ajuntament per la cessió temporal d'algun bé, propietat o servei municipal.
El canon seria eixe lloguer i es pot pagar en diners o en serveis, segons s'estipule en el conveni.

Én el cas que ens ocupa, l'ajuntament ha cedit l'ús dels terrenys municipals del passeig a l'empresa perquè faça i explote el negoci de l'aparcament durant 60 anys.
A canvi d'això, l'empresa paga cada any a l'ajuntament una compensació. Ací, el canon sería el lloguer anual i en comptes de diners, l'empresa li paga amb la cesió de l'ús de sis aparcaments a l'ajuntament.

L'empresa de l'aigua també paga un canon a l'ajuntament per la cessió del servei, per exemple. El PP va cobrar en l'any electoral del 2007 el canon de l'aigua quatre anys per avançat, fins el 2011.

Esperem no haver-nos fet massa pesats i que ho entengues.

Respecte als 2 milions d'euros que s'han perdut... No tenim cap noticia al respecte.
Ara tantes coses es van perdre les passades legislatures en forma de promeses de subvencions i ajudes que no arribaren!!!!

Anònim ha dit...

el q passa és q el boceto del presupost q está manejant el PP li ix en un dèficit de 2 millons d'euros. per això no el presenten perquè no saben com quadrar-lo. este desajuste en el presupost ve del dèficit produït en 2007, 3 milions d'euros.

respecte lo del parquing, el PP li ha donat 20 anys més a l'empresa a canvi de res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I més sobre "canons" municipals.

Caldrà estar atent i vore quin s'estableix amb l'empresa concessionària de la piscina.
I més atents que mai perquè el poble posa els terrenys i paga la meitat de la piscina.
Està ja aprovat que, si l'empresa té pèrdues les pagarà el poble, o siga tots nosaltres. Però si guanyen diners, tot per a ells.
¿¿I el canon anual?? Ja vorem, però tal com s'esta plantejant igual VALOR ZERO o deixar que l'ajuntament puga fer algun curset EN LA PISCINA MUNICIPAL.
Temps al temps.

Manolo ha dit...

Igual eixos 2 millons d'euros que pregunten del anterior ajuntament es una comfusió i els rumors volien dir qu'al PP li fan falta per cuadrar el pressupost enguany. Tots els rumors diuen que no els eixen els ingresos per cap lloc, els falten 2 millons, i els gastos no'ls poden fer abaixar.

Anònim ha dit...

Soc un votant d'Esquerra Unida i estic molt disgustat pel vot de Cándido en el tema del parking.

Del PP m'ho esperava que votara a favor de regalar a una empresa privada 20 anys de benefici del terreny que és del poble. Però el vot favorable de Cándido, no s'entén de ninguna de les maneres.

Com pot votar Esquerra Unida que es beneficie a una empresa privada a canvi de res?

Quina patinada més gran!!!

Així defenem els treballadors? Beneficiant els empresaris?

Estic molt cremat!!!

I damunt no paren de llevar places d'aparcament per tot el poble!!

Estan fent-li un trage a mida a l'empresa del parking, quina poca vergonya!!

Anònim ha dit...

Son els reis? Que be, jo necesite una vivenda...ja se ho podriem arreglar pagant jo el canon al ajuntament de que puguen utilitzar els servicis, durant el temps d´explotacio. Bon tracte, no?