L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 4 de maig del 2009

Els calen més contenidors??


No sabem si serà per falta de contenidors a la zona, 0 que la gent desconeix quin ús tenen, o què és més fàcil llançar-ho dins del "muro" o potser siga que la gent gaudeix de fer el porc.
Aquesta és alguna de les imatges poc agradoses que poguérem vore al voltant del "muro" quan pujàrem a Les Creus el passat 1 de maig.
El nostre ajuntament no pot controlar-ho tot, però si que podria haver pensat que calia fer una neteja a fons el dia d'abans per tal que els visitants muntanyers no s'endugueren una imatge negativa del nostre poble. Total era fer la mateixa neteja que fa a altres llocs del poble quan hi ha un esdeveniment polític, religiós, social o esportiu, que aleshores si que s'esmeren.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta brutícia la podem trobar tot l'any. Els visitants que de normal visitem el muro ens ho trobem constantment. Però també podria cer més cívica el personal que habita per allí, no? Si visitem el túnel qui hi ha al montó de terra, per exemple, ens podem trobar en una "xatarreria" de motos, quasi totes furtades.

Anònim ha dit...

És una pena que la gent que viu en eixa zona no la cuide.

Un exemple el tenim en el Calvari que, després de la restauració que es va fer, van tardar quatre dies a trencar-ho usant les boles de la tanca per fer pols els taulellets.

És una verdadera pena.

Palometa ha dit...

Simplement és un exemple més de la falta d'inicivisme dels ciutadans de Tavernes. No podem assenyalar en el dit si són estos o uns altres, els d'aquesta zona o els d'altra perque després veus gent de les 'millors cases' tirant papers a terra o passejant-se amb els contenidors amunt i avall per tal de fer-se lloc per aparcar. En Tavernes això ha sigut des de sempre. No sabem cuidar el que tenim, siga més o menys valiós, dóna igual, la qüestió és fer maldats. Tot això quasi sempre amb el beneplacit de l'ajuntament que deixa el poble a merced del gamberrisme i damunt no es preocupa de netejar o intentar arreglar les zones destrossades.

Anònim ha dit...

i les tones de fem que se tragueren del nou d´octubre? i les cremes de cobre que es fan a la falda de la muntanya?crec que deirien de tindre mes coneximent , pero la impunitat es total