L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de maig del 2009

Els veïns denuncien la supressió de llocs d'aparcament

Els veïns de la zona centre están…. Que tallen claus! I ens han fet arribar la seua indignació i ens han fet saber el seu malestar amb l'Ajuntament per com segons dien “ens han enganyat com a xinos amb els diners del Pla Zapatero”.
Els veïns han contat fins a 12 llocs menys d'aparcament al carrer en un trosset molt reduït que va del Carrer 'Sant Francesc' fins al Passeig del Paíss Valencià, i recorden que “curiosament la zona on està el gran invent del pàrquing 'public'”.

Els veïns han criticat – diem-ho així, per no posar els qualificatius que ens han escrit – als gestors del nostre poble que malgasten les poques ajudes que es reben fent coses innecessaries com llevar el xicotet 'parquing' que hi havia just enfront de Mangold, davant de la tintoreria, i que era una autèntica joia per la gent que per alli viu. No hi havia necessitat ninguna de llevar-lo perquè no molestava a ningú més que a l'empresa concessionaria del pàrquing” afirmen els veïns.

I afigen: “Tampoc era necessari fer TAN SUMAMENT AMPLES les voreres d'entrada al Carrer Nou, tant que els cotxes quasi no poden ni passar. Igualment ha passat amb la vorera de davant de l'òptica, la que fa cantó amb la tenda de bolsos (antigament Fotos Alfredo) on han llevat tres o quatre llocs d'aparcar a cada costat”.

I acaben dient: “Tot per a què? Si faltava alguna cosa per cabrejar-nos més l'altre dia La Cotorra (que per cert és la única que conta coses de trellat del que passa al poble, a pesar de que algunes voltes patina), va i conta que li havien augmentat 20 anys més la concessió a l'empresa PRIVADA que gestiona el pàrquing!! Açò fa molt, molt mala olor, millor dit, fa MOLTA PUDOR!!!! Senyor Vidal, que els vallers no som tontos!!!!!!!!!!

I aclarim nosaltres: Després ho han explicat a “Las Provincias” y “Levante”, això si 9 DIES DESPRÉS DEL PLE i perquè els corresponsals s’hauran vist obligats per la nota de premsa que el Bloc va enviar a tots els mitjans, entre ells La Cotorra i que reproduïm en el blog.
Segur que si no s'envia eixa nota, ni comentar-ho. No interessava al PP. Com no han comentat res del mig milio d’euros que ha hagut de “preparar” el PP dins del pressupost del 2009 per pagar factures endarrerides del 2008.
Per cert, amics veïns? On patinem?

6 comentaris:

Vicent ha dit...

Fa uns anys els xiquets botavem d'una acera a l'altra enfront del cine de la Plaça. Tota la vida esperant per a fer ample el carrer, i ara que ja estava l'han deixat estret de nou. Fa anys no hi havia cotxes, ara hi ha a muntons.
En Tavernes cada dia està més clar que amb el PP anem com els carrancs, cap arrere.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada mes un centre del poble amb mes espai per als vianants i menys cotxes.

Ja se sap contra gustos no hi ha res escrit.

Un altre assumpte és el benefici que suposa per al pàrquing que deu de ser molt.

Vicent ha dit...

Millor el centre amb més espais per als vianants, però els cotxes ahí estan i no els podem borrar.
El que no veig normal és que justifiquen tota eixa mampresa diguent que és per afavorir els vianants i després comprovem que les voreres noves son iguals d'amples. I molt lleges.

Anònim ha dit...

Anem a vore, un centro del poble peatonal i bla bla bla pot ser molt bonico però tu pregunta-li als comerciants la gràcia que els fa que vagen llevant llocs d'aparcar.
El comerç és vida i s'ha de cuidar.

Palometa ha dit...

Hola Cotorra: Abans que res donar-te les gràcies per publicar les nostres queixes, perque com ja et comentava en l'anterior escrit, és una vergonya el que estan fent al centre del poble. Pel que fa a lo de les patinades, sempre reiterant el gran paper que esteu fent amb este blog, m'agradaria dir, constructivament, el que ja vaig dir una volta, que moltes vegades doneu la sensació de ser una mica partidistes, la segona es que no anomeneu fonts, sino que es despatxeu amb, "m'han dit", "m'he enterat" o "diuen per ahí". Esta clar que es dificil citar les fonts quant no són oficials, però al lector se li pot confundir i pensar que estàs contant una cosa per desgastar el partit que governa en favor d'algun de la opossició.

Bé, repetixc que solament és una opinió i un intent de crítica constructiva o simplement un altre punt de vista que en la distància pot ser distint al que vosaltres teniu des de dins.

Per altra banda, admire que sigueu l'unic 'mitjà' que ens conta el que passa al poble. I per altre lloc em pareix molt trist que tinga que ser gent del carrer la que s'encarregue d'informar que passa en el poble a través d'un blog en conter dels mitjans de comunicació comarcals als qui solament els interessa Gandia i si tenen un lloc posen alguna ressenya sobre la Valldigna.

En el meu cas, vixc fora per motius de treball, i em dona la sensació que si per Las Provincias i Levante fora, ara mateixa m'havia enterat de les coses que no són 'oficials'.

Gràcies i espere no ofendre ni haver ofés en comentaris meus anteriors, que sé que alguna vegada han sigut de mal gust, sempre amb la intenció d'animar a que les coses seguixquen igual però fent-se bé.

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm el comentari. Dir d'on vénen les fonts és difícil i més en un poble com el nostre on després "es tenen en compte les coses". Ja m'entens, caciquisme i repressàlies. De tota manera et podem assegurar que sempre són fonts fiables 100%.
I quan a que podems semblar partidistes, dir-te que no tenim la culpa de que sempre són els mateixos els que treballen pel poble i donen canya i ens informen.
I per altra banda, hi ha d'altres que ja tenen els seus mitjans oficials: TVE, la Cuatro, Canal,la Ser, la Cope..
De totes maneres, també has d'entendre que som persones humanes i no robots i tenim les nostres debilitats.
Tant de bo tots hi participaren per un millor debat i pluralitat.