L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de maig del 2009

L'ullal comença a patir falta de manteniment

Moltes vegades el problema no és fer sinó mantindre. És una constant al nostre poble: falta de manteniment en edificis esportius cas del pavelló, falta de manteniment en avingudes i places, falta de manteniment en centres escolars, falta de manteniment en mobiliari urbà, etc. etc i etc.
La zona de l’ullal de “Las Cinco Hermanas” no va quedar malament com espai lúdic (sense entrar en valoracions sobre la idoneïtat d’un lloc humit al costat d’una carretera, val??), però ens han avisat que ja comencen a vore’s algunes mancances.
O siga, comença a patir de falta de manteniment. Avisat queda el nostre ajuntament perquè, ara i adés, done una volteta i arregle algunes cosetes abans que… per falta de manteniment… s’acaben de fer malbe, com aquestes tanques de fusta que s'estan trencant.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre problema és la falta de personal que pateix la brigada de serveis, per que volen abarcar molt amb poc personal.

Un altre problema és la falta de civisme de la població, per que es ben segur que la tanca no s'ha trencat asoles, de segur que l'han ajudat.

Palometa ha dit...

La veritat és que indigna el comportament del nostre Ajuntament. El poble està fet un asco: Al Riu Vaca, la bruticia creix i s'acumula, el pavelló fet un asco, el Passeig de Malta, per a tirar-lo i fer-lo de nou. I de la platja ja ni en parlem. El que més m'agrada es la 'xapussa que estan fent en la rotonda de l'entrada.

No sé quin reclam turístic anem a tenir per als nostres visitants!!.

Per si faltava algo, ara estan fent al centre del poble carrers intransitables i inaparcables per fer un 'favoret' als de l'aparcament públic del passeig. Em pareix una vergonya el que han fet en el Carrer Nou.

Açò de l'ullal no sé si serà un gran invent, però la veritat és que la idea de posar tanques de madera era tan bona com la de tirar muntons d'arena per tapar la bruticia del Riu Vaca.

Una zona humida i prop de la mar i posen tanques de madera...putrefacció segura!!.

En fi, una més del nostre ajuntament, però és igual: propose fer una enquesta avore si totes eixes coses desgasten este govern.

Molt em pareix que no serà així...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els troncs que formen la tanca no estan trencats (per ara). Estan fora del seu lloc de subjecció dels pals verticals.
Pero així va començar també la tanca de l'Ullal del Gat -la reserva mediambiental del samaruc- i aneu i voreu: tanca cremada, bruticia per tot arreu i de reserva de samaruc, na de na.
Diners i temps tirats al carrer.
Ah, les fustes estan tractades contra humitat i altres plagues.

I coincidim amb Palometa: xapussa total la font de la rodona d'entrada. Això sí, és un bon indicador de la falta d'idees i de modernitat del nostre govern.
Cutre, cutre, cutre...l'adorno.
I damunt arranquen l'avet!!!
Amb la d'espais urbans que hi ha on posar la font!!!