L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de maig del 2009

Per a quan les voreres com déu mana???

Les manifestacions del nostre govern municipal són les que són i la realitat és un altra. L'excusa que donen es que desfan i refanr les voreres del poble per millorar els veïns i els vianants, i fins i tot dir que s’estan ampliant les voreres i fent més estrets els carrers perquè així els cotxes redueixen la velocitat i no hi ha tant de perill per als vianants.
Però la realitat és ben tossuda: no hi ha cap vorera que s’haja ampliat. I és una realitat que tot el poble sap, veu i viu tots els dies i que no hauríem de dir nosaltres. Però com a mostra en teniu a la foto unes quantes de les voreres recentment acabades.
No direu que no són amplísimesssssss!!!!
Manifestacions que només volen justificar la quantitat de diners que s’estan llançant al carrer, mai més ben dit, i que s’hagueren pogut emprar en altres coses més necessaries al poble.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jooooder, les voreres de les fotos, si les feren més amples, tindrien que fer els carrers peatonals.

Aquesta noticia és contradictòria, perquè eliminen places d'aparcament per a fer les voreres més amples i vos sembla mal, en canvi poseu fotos de voreres estretes que si s'ampliaren s'eliminarien places d'aparcament.

Incomprensible!

Anònim ha dit...

Això no es cert. En la foto que posa La Cotorra i que crec es del Carrer Juan de Austria es pot fer les voreres més amples sense fer el carrer peatonal.
I ja diras on s'han eliminat places d'aparcament i han fet voreres más amples. No dic que no, pero no n'he vist cap encara.

Músic ha dit...

Una foto és del Musical. Aci ens han llevat la vorera i n'han posat una altra igual d'ampla però menys forta. Un desastre.