L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de maig del 2009

Te'n recordes? Maig del 2004: el PP presenta el Parc del Cantalot


Era el maig del 2004. Com aquell que diu, gairebé ahir, però ja han passat CINC anys.
El govern municipal del PP i Fernando Mut, aleshores director general d’Arquitectura presentaven el Parc del Cantalot, amb tres zones diferenciades de 43.000 metres a la Muntanya de les Creus”. El projecte es valorava gairebé anb 2 milions d’euros.
La primera área de 5.000 metros era per a un camp de futbol 7, básquet, zona de jocs i vestidors; la segona de 5.180 metros era per a una plaça de vianants, pergoles, llacs i aigua a més de zones recreatives i la tercera zona seria el parc de 44.600 metres amb mirador sobre Tavernes i la Valldigna.
Aleshores, s’informava que en tres mesos es redactaría el projecte definitiu i la Conselleria d’Obres Públiques el remataria pels esmentats gairebé 2 milions d’euros d'una partida del seu pressupost. Això si, mai la Conselleria no va concretar de quin any.
I afegim nosaltres: Mentre el cartell que varen posar aguante.