L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 25 de maig del 2009

Una pressumpta línia d'alta tensió pels Sequers

Els veïns dels Sequers están astorats. Oficialment ningú no els ha informat de res, però com que la cosa canta massa i están preocupats, han preguntat als obrers. Els han respost que són canonades soterrades d’alta tensió i, com preguntant a Roma es va, han continuant preguntant i els obrers han dit que la pressumpta línea d’alta tensió és per a la platja, per als futurs nous sectors. Així ens ho han fet arribar.
No hi ha confirmació oficial que siga d’alta tensió, però com podeu comprovar per les fotos, la preparació i el sistema d’infraestructura de la presumpta línia dels Sequers (foto de l'esquerra) és igual que la d’alta tensió enterrada per Simat i Benifairó (foto de la dreta).
L’obra s’està fent amb la del Pla Zapatero, això sí, sense tindre res a vore. És una obra diferent i la paga l’ajuntament a banda. Almenys eixa és la información que ens han passat els veïns.
Ara només cal esperar que els responsables municipals tranquilitzen i informen els veïns i a la resta de ciutadans també. Perquè ja seria massa que es plantege una línia soterrada d'alta tensió pel mig de la població, i tothom sense saber-ho.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Porte sabent que pel poble, abans de que passara "l'alta tensió" circulen altres dues línes de alta tensió però ara resulta que ix aquesta notícia i ara les culpes seran per a l'ajuntament. Cuida-ho en els prejudicis que digueu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que la informació està ben clara: pressumpta línia d'alta tensió.
I pressumpta fins que l'ajuntament diga si "això" és, o no, per a electricitat o per a què és. I quines característiques.
De tota manera, fa uns anys en ple municipal es va parlar-acceptar una nova línia Iberdrola de 20 kv per alimentar a la platja.
Van els tirs per aci?

Anònim ha dit...

No, no. Si no recorde mal, per tavernes circulen dues lines, crec que de mitja tensió, una pel muro i l'altra per davall del poble. Iberdrola crec que una de les vegades de negociació va prometre retirar aquestes línies si passava l'alta tensió però en fí, res de res. Es això al que em referisc, si algú ho pot confirmar ... gràcies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sempre hem tingut entés que la línia que va pel muro conecta amb Cullera. (Si estem equivocats, esperem correccions)
No pensem que s'elimine mentre Iberdrola no tinga una alternativa: Pot ser es trobe amb el nou ramal d'alta tensió anunciat entre Denia i Cullera, amb pas per la zona costanera de Tavernes i que, pensem, si enllaçarà amb la que hem dit de 20 KV Tavernes-Platja.

La de davall del poble suposem que el referiràs a la que des de l'actual subestació anava a Gandia. Aquesta última línia ha estat eliminada en no tindre raó de ser després de plantar-nos la "grossa" aèria per l'Ombria.

Anònim ha dit...

Tenint en compte que molts dels "dinarots" que s'arreen els de l'Ajuntament i els del PP als restaurants del poble els paga Iberdrola, alguna compensació haurien de tindre: fer el que els done la gana a Tavernes.
Prompte tindrem una altra línia d'Alta Tensió consentida per l'Ajuntament i el PP, mentres, Iberdrola pagant factures que l'Ajuntament no pot pagar.
Així anem, entre Iberdrola i Aquagest ens llevaran fins els calçotets!!

Vicent ha dit...

Iberdrola va dir que retiraria les línees que atravessaven el poble perquè ells sabien que no les gastarien per a res quan feren la línea nova d'alta tensió.
Ens van enganyar a tots venent-nos la burra i diguent que mos feien un favor. I el PP li va fer propaganda i volia fer creure als veïns que Iberdrola ho feia de bona fe.