L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de juny del 2009

Això ens ha agradat

Ens ha agradat el detall. La veritat. Això de posar a la rodona de les oliveres “Gebalcobra” i “Gebalsogra” ens ha agradat. No sabem si serà casualitat o si ¡¡¡¡ miracle, per fi!!!! algú ha pensat un poc i ha recordat els antics nom de Tavernes i del poblat que hi havia a l’Ombria, avui desaparegut.
Ens ha agradat (i van tres) el detall. Perquè després no diguen que ací a La Cotorra només estem per criticar.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Per posar una pega a la redona esta, els lletreros els han posat mirant un al camí que va per darrere de Tabervall o a Sant Llorenç, i l'altre encarat al caminal que se n'entra dins dels horts, de forma que una persona que vinga de la platja cap al poble o al revés (que és el que fa la gran majoria del trànsit que passa per eixa redona), no veu els lletrers.

La idea molt bona, la execució, no gens.

Anònim ha dit...

Com diu l'anterior que ha escrit, la idea molt bona, però l'execució deixa molt que desitjar. S'heu fixat en la gespa artificial que han posat? Redéu quina cosa més lletja.