L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de juny del 2009

Es busca monitor/a de ball

Dificil i ben dificil sembla ser que enguany comencen el dia 1 de juliol les classes de balls que tradicionalment s'iniciava dia en el cine de la platja.
La causa? No hi ha monitora, perquè la que fins ara s'encarregava està embarassada i, normal, no hi pot atendre les classes.
El cas és que, segons les informacions que ens donen, l'àrea de Turisme no ha fet gestions ni ha buscat cap persona per sustituir-la. Ens conten que fins i tot, els/ les alumnes estan buscant com a desesperats algun monitor-a que puga atendre les classes. I per ara sense resultat.
És una bona mostra de com es gestiona el turisme i la promoció de la platja a Tavernes.
I és que, com ens deien alguns/es afectats/es: "Per a que volem en turisme funcionaris dedicats tot el dia, que guanyen X euros al mes i no solucionen cap dels problemes".
Això mateix ens preguntem nosaltres.