L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 26 de juny del 2009

¿Tenim pocs efectius per vigilar la platja i el poble?

Ens diuen que cal més agents de la Policia Local i millors mitjans a Tavernes. Sobre tota ara que ve l’estiu.
Ens diuen que no hi ha prou efectius de la Policia Local dedicats a fer tasques de vigilància, sobre tot nocturna, al poble i la platja. No direm la quantitat exacta d’agents dedicats, no siga cosa que ens acusen de facilitar el treball als malfactors.
Ens diuen que el problema té mala solució mentre no se’n contracten més o mentre el regidor responsable s'empenye en no pagar hores per tapar la falta d’efectius que hi ha per baixes o altre qüestions.
Ens diuen que hi ha nous caporals "digitals" i algun agent expedientat.
La falta d’agents pensem que és un problema més fàcil de solucionar que aprendre càlcul logarítmic i esbrinar el logaritme decimal de 1000.

Ah, cal dir que, la informació ens ve del funcionariat de la Casa del Poble, però confirmem al govern municipal -perquè no ho pense- que els autors no estan al cos policial, perquè si pensa així se’n passarà tres pobles.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia denunciar un cas que em va passar ahir:

Ahir diumenge 28 de juny estava a la platja i vaig tenir una urgència mèdica, res greu per sort.

Dic per sort perquè em vaig acostar a les 13h. al centre de salut de la platja i no hi havia cap metge d'urgències a la platja, després em vaig asomar al lloc de la Creu Roja i tampoc hi havia ningú, finalment vaig buscar els municipals i tampoc vaig trobar ningú.

El que volia denunciar és la falta de serveis que hi ha a la platja en època estival.

Com és possible que ahir diumenge, ja en plena època estival, amb la platja plena de gent (em va costar més de 15 minuts trobar ample per aparcar) no hi haja un metge d'urgència a la platja i te n'hages d'anar al poble si et passa alguna cosa?

Això és tercermundista!!

Sort que no tenia cap malaltia greu, sinó no se que havera passat!!

Ningú ha tingut una urgència mèdica en cap de setmana a la platja? Quan possaran un servei d'urgencies permanent a la platja? Quan passe alguna cosa greu? S'esperaran a que mora algú?

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'agraïm el comentari. I pensem que seria bo que tots i totes, quan ens passe una cosa semblant, ferem una denúncia formal a l'Ajuntament i a la Conselleria de Sanitat a vore si d'una vegada ens posen els serveis d'acord amb els impostos IBI que paguem, més que a Gandia i Cullera.