L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de juny del 2009

La fiscalia obri expedient contra arquitècte tècnic per possible prevaricació

Remés per Ecologistes en Acció
La Fiscalía del TSJ ha sol·licitat apertura de procediment legal contra l'arquitecte tècnic de Tavernes per apreciar indicis de prevaricació. Els fets venen determinats per l'apertura d'un expedient sancionador i un altre de restauració de la parcel·la en Zona Humida on es produïen aterraments amb productes de la mercantil MARMOL COMPAC.
L'empresa va presentar un informe de valoració de restauració sobre 3.674.064,54 €, mentre el tècnic municipal estima la quantitat en 125.157,07 €. Com que la multa està en consonància amb les valoracions Ecologistes en Acció demanaren l'apertura del procediment per possible prevaricació.
Informació completa a l'enllaç
http://www.ecologistasenaccion.org/spip.php?article14802

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Juanfer. TIRA DE LA MANTA!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres també voldríem ho fera.
Sabem de la professionalitat i serietat de Juanfer i hem arribat a la conclusió que alguna cosa no està clara.