L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 17 de juny del 2009

Lleven o no el cartell? Per incorrecte, clar

El cartell anunciador de la piscina està molt a soles en el futbol. La nostra Cotorra el visita ara i adés per fer-li companyia i avui li ha preguntat si està roig perquè li pega el sol tot el dia, per la pintura o de vergonya, per les incorreccions que anuncia.
- Eh, cartell, que dius que són 12 mesos de les obres. I ja en fa nou!
El cartell, astorat, no ha sabut que respondre.
- Que vols que faça jo! A mi em posaren ací el passat setembre, en la presentació del futbol, i ací estic! Pregunta, pregunta a qui corresponga i no a mi, que jo no sé ni dec res.
Però a qui correspon, no sap o no contesta. Ja va fer la propaganda el passat més de setembre i va posar maquinària guaitant per darrere la tanca per impressionar més als pares i mares que acudiren a la presentació. I al cartell van posar dotze mesos, dotze per acabar-la. Per tant a octubre d’enguany.
- Escolta, Cotorra, dic que són 12 mesos, però no de quin any, ni tampoc si són mesos terrestres o del planeta Júpiter. ¿I si foren mesos de Júpiter? Encara faltarien anys i anys. Fins i tot molts no la vorien acabada.
La Cotorrra no sap de quins mesos i quin any parlava el nostre govern del PP. Si que sap que estem ja en la tercera setmana de nova paralització de les obres. I en van.... I pensar, com diu el cartell, que s’havia d’acabar en el 2005. I mireu, mireu a la foto de davall com estan... I el panorama més negre que els núvols de la foto.