L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de juny del 2009

Nova paralització de la piscina

Les obres de la piscina municipal fa una setmana que están paralitzades. Avui dilluns, com veieu a la foto, i com la setmana passada la porta es trobava de nou tancada, ningú no treballava i la situació creava un mar de comentaris entre els pares i mares que acompanyen els xiquets a l’Alfàndec.
¿Què passa amb la piscina? Ningú no ho sap. Simplement fa una semana els obres arreplegaren “trastos” i desaparegueren. Van arreglar un poc la terra de l’entrada i au! tancat a pany i forellat!!
Un canvi d’empresa subcontractista? Falta de pagament municipal? Nova pujada de la capa freática? Fa calor i els treballadors fan festa? Ho desconeixem, però si que coneixem que a octubre, de piscina, res de res.
Per cert, llevaran el famós cartell que hi ha al Camp de Futbol anunciant el començament i acabament de la piscina? O esperaran a la próxima presentació dels equips del Tavernes per llevar-lo i aixi que la gent no se n’adone que encara no l’han feta?.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

cotorra podries ficar els resultats de les votacions a tavernes.

Per si algú vol assabentar-se dels resultats i veure realment de quin color és el poble:

http://actualidad.lasprovincias.es/elecciones-europeas-2009/resultados/comunitat-valenciana-valencia--valencia-tavernes-de-la-valldigna.html

ho sent pel altres partits, seguiu així ...

salutacions

Anònim ha dit...

Els resultats també estan en:

http://resultados2009.mir.es/99PE/DPE1746923899.htm?d=2864

Gràcies per informar.... el que vos interessa

Ramon ha dit...

Estimat Anònim pepero, que el poble vote majoritariament al PP no vol dir que estiguen fent les coses bé.

Com a mostra ahí teniu al vostre amic el tio Paco o a Charlie Fabra, que estan imputats per varietat de delictes, fan el que els dona la gana i damunt la gent els vota massivament.

Si al menys eixe resultat massiu al vostre favor fora perque les coses s'estan fent de puta mare.... però elmés tris és que resulta més bé el contrari.

Anònim ha dit...

Estimat Ramon:

Ni sóc pepero ni he opinat de com s'estan fent les coses a Tavernes. Unes coses s'estaran fent malament, altres bé i altres regular.

Només crec que el moderador d'este blog hauria d'informar dels resultats de les eleccions europees a Tavernes.

La interpretació dels resultats ja és una altra cosa.

Esta clar que ja fa molts anys que el PP guanya totes les votacions que es fan a Tavernes i, per descomptat, algun dia perdrà però de moment guanya d'una manera interplanetaria.

Anònim ha dit...

estimat "socialista" (dit amb despreci), si la gent vota a aquestos personatges serà per què la gent els agrada, no?

cas del charlie fabra que dius tú, si pogueres veure el programa de CQC, sinó te'l recomane que el mires, la gent de castelló el coneix, es de la terra i fa coses per la terra. Quí sinó fora ell faria coses? Per eixemple, el aeroport. Val que igual no fassa molta falta, però si no es per ell rés. Si a Castelló no estiguera el PP, com cregueu que tractaria el govern de la generalitat a aquesta provincia? Doncs si ara la tractem mal, imaginat tinguent un partit contrari.
Tu mateixa ho has dit, imputats, però no culpables. Val, que jo també pense que han fet coses mal, però que et penses que els altres, inclós els del teu partir no farien rés així? Vinga va ! Per ficar-te un exemple, tu tens móvil d'empresa, m'estás diguent que mai has cridat des d'ell per a fer una cridada personal i no pas de treball?.
Avuí en día, tal i com está montada la democràcia hi ha gent que ha de fer coses mal vistes per a poder avançar, pareix mentira i això, però amic meu, estiga qui estiga ho farà, es pot comprobar mirant temps enrere quan estaven altres partits, i evidentment, l'oposició està per a recalcar això per tal d'entrar ells al poder, però si els resultats son eixos, doncs serà per que els agrada a la majoria de la gent, que es lo que trauen cada vegada, no?.

Salutacions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els moderadors del blog com que no hem informat res sobre les europees, no hem informat res dels resultats.

Anònim ha dit...

Estimat anònim que diu estimat socialista (amb despreci), d'ara endavant vaig a canviar el meu color del vot.... el PP està per fi aconsseguint que aquest poble, siga el millor de la comarca....

nº 1 en els carrers bruts....
nº1 en carència d'instal·lacions esportives.
nº 1 en programació cultural
nº 1 en soroll medi ambiental
nº 1 en instal·lacions educatives.
i sobre tot, Nº 1 EN ENDEUTAMENT...

Jo vaig a votar sempre al PP, per que a mi el que m'agrada és ser number one

Anònim ha dit...

Per a aconseguir coses com aquestes cal estar endeutat. Quan més endeutament, serà perquè s'han fet més coses de les que deurien estar en pressupost. Si una població, o qualsevol persona, vol recuperar-se d'un endeutament, què fa? Doncs estalviar i no gastar-se diners en comprar cotxes nous, electrodoméstics ... no? Doncs si voleu que una ajuntament recupere eixos diners endeutats, aleshores s'hauríen de parar tots els projectes. Però clar, vindria el cas de que no se faria rés.

Comente els "numbers one" que dius:

1. Brutícia als carrers: podríem parlar de civisme de la població, que crec que tavernes la té molt baiixa. Per què segueixen, per exemple, sense arreplegar les defecacions dels animals pel carrer? En els altres llocs la gent ja té assumida aquesta acció. Val, inversió en neteja? Doncs la que podem, recorde que es van comprar vehicles nous per a la neteja, i que van fer? Cremar-los !. Val, segurament cobraren de la assegurança, però com ens passa a tots, malgrat això s'ix perdent. Si jo fora director d'aquest projecte m'haguera caigut el món damunt i desil·lusionat per seguir invertint si la població respon d'aquesta manera.

2. En carència d'instal·lacions esportives: aquesta necessitat no ens ve d'ara, sinó de fa molt de temps. Ha sigut en aquest govern, i mira que dic govern i no PP, que s'han "intentat" almenys, noves instal·lacions, cas piscina, cas noves pistes al poble, cas pistes a la platja i cas ... sobretot, de la construcció d'un pavelló i reforma del camps d'esports municipal (mal canvi no?, encara recorde quan tot eren perdes ... ).

3. Programació cultural: jo totes les semanes rep al móvil la programció cultural. Així doncs jo crec que en programació cultural, hem aavançat. No només en la cultura, sinó en la comunicació d'aquesta cultura, vía móvil i sense cost per al ciutadà.

4. Soroll mediambiental: Quin soroll mediambiental? El de les obres per a fer millores? O el de les motos dels xiquillos que els compren els pares? Almenys sé que numbers one no som, pots comprovar-ho obrint la finestra de bon matí a tavernes i fer-ho en una ciutat més gran.

5. Instal·lacions educatives: l'institut nou? val, ara està mig parat, però no per causes de l'ajuntament. L'institut vell què? Mon pare ja estudiava allí i era en la època de franco i posteriors. Ací han manat altres que no eren del PP i van fer algo? No, ha sigut aquest govern i el de la generalitat qui han apostar per realitzar un nou institut a Tavernes. Què vols més escoles també? per què això igual si que podria fer falta, però desconec quants xiquets es queden sense poder entrar a l'escola, que crec que son pocs o cap. Una altra cosa es que no puguen anar a l'escola on volen.

6. Endeutamen: ja he comentat abans, també dir que altres governs de tavernes fan ficar a la ciutat a un nivell elevat (com la "cassota que té l'ex-alcalde") i eixes deutes se venen arrastrant. Doncs fem això no fem rees. Jo sempre he pensat que quan ixen per la tele diguent que han tingut uns beneficis el govern o generalitat o ajuntament de.... X diners, és per que no han fet les coses bé i no han invertit correctament els diners, doncs si arrepleguen X diners dels ciutadans i tenen beneficis .... malament, lo correcte es tindre resultats negatius perquè voldrà dir que han invertit més del que han arreplegat dels ciutadans, i per mí, que tinguen deute, no tancaran no. Ara una altra cosa es que pujen la contribució més de lo normal, ahí si que es pot discutir la situació.

Que et penses que votant als altres no seràs number one? Igual no en això però si en altres coses .... mira Zeta, number one també. En fí.

salutacions

Anònim ha dit...

Momes recordar-te que el PP goberna Tavernes des de 1995.
I la Generalitat més encara.
Bon optimisme tens, alguns tenen casota perque son enginyers i metges i altres sense ofici ni benefici son hui en dia els més rics del poble.
Tavernes quan ton pare estudiava era un poble super ric amb agricultura i industria.
Des de fa 15 anys - epoca PP- ni agricultura, ni industria, ni res de res.

Anònim ha dit...

però per què? per què tavernes no ha pujat al sector terciari ! ! i per culpa de qui? de gent que està en contra de tot !. No voleu centres comercials? Paammm doncs en fem 1 a carcaixent, 1 a cullera, uns quans a alzira i uns quants a gandía, i què fem? doncs anem allí i diguem que no volem coses d'eixes al poble. Lamentable. Així sempre serem secundaris, com el sector, però més no. Molt bé dius que molts tenen carrera, però i la feïna per a ells? Tots fora doncs. I així sempre estarem igual.

Salutacions

Anònim ha dit...

A l' atenció de Ramón.

Si eres suficientment major, recordaràs els casos Filesa, Malesa, Time Sport, etc, on els socialistes se' n van lliurar (imagine que algú estaria vel·lant perquè no els passara res ni hagués cap responsabilitat penal), malgrat existir proves evidents.

Sobre el que comentes de Camps o Fabra: hi ha una cosa anomenada "pressumpció d' innocència". Un no és culpable mentre no es demostre que és innocent, sinó que és innocent mentre no es demostre el contrari. I pel que sembla, algú se n' està oblidant en aquest blog.

Sobre els casos que tu dius, doncs bé: casos oberts per el jutge de la audiència nacional, que quan van contra ell li dóna una pujada de tensió i se' n va a l' hospital i així la gent se n' oblida i no passa res. Saps de qui estic parlant.

Vicent ha dit...

A Tavernes no ha pujat el sector terciari perquè el govern del Partit Popular no ha fet com el govern del Partit Popular a Alzira i Carcaixent. Així de senzill!
Ni zones comercials, ni industrials, ni sector turistic, etc. etc.
Mira: Saps quina ha sigut l'unica proposta del PP en estos anys?
la resposta es que passe, que passe per on vulga Iberdrola i l'alta tensió. Ha sigut l'unica ajuda al sector terciari, però d'altres llocs.

Anònim ha dit...

Per al "defensor del govern, que no del PP":

És curiós que vosaltres mai feu res malament i mai teniu la culpa de res.
Tot és culpa dels demés.

Ara bé, quan hi ha algo possitiu és gràcies a vosaltres.

Això es diu DEMAGOGIA.

Respecte a l'endeutament, una cosa és endeutar-se i altra derrotxar i malbaratar els recursos públics.

Quines grans obres s'han fet al poble per a tindre 18 milions d'euros de dèficit?

M'agradaria que m'ho explicares.

Et recorde que la majoria d'obres les està pagant Hidra, Iberdrola o empresses privades com la del pàrquing, que després s'ho cobren molt ben cobrat.

Jo el que veig és que Tavernes cada vegada te menys servicis i menys atractius per a viure aci, en canvi paguem impostos de 1ª i tenim servicis de tercera!!

Teresa ha dit...

Perdó perque el rectifique. Tenim servicis de sexta o septima: ni cines, ni piscina, ni instalacions esportives, ni residencia per als majors, estació com les d'Africa, carrers i carreteres com a l'any 80i més.
I tenim impostos de primera, més IBI-Contribució que a Gandia o Cullera, entre altres coses.
I tenim 14 anys de govern de PP, pero ara diran que la culpa es de Zapatero o del Bloc, que eixos sempre ho paguen tot.

Anònim ha dit...

Perdó. Jo creia que els comentaris eren de la paralització de piscina.

Algú sap alguna cosa? Quan estarà acabada? Estic cansat d'anar a nadar a Xeraco

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres sabem el mateix que tots: el mes d'octubre del 2009, o siga d'ENGUANY, ha d'estar acabada.
Vidal, Ribis i tutti quantti ho van dir i redir i repetir en els diaris, la ràdio local, les comarcals i etc.

Perquè esta tant i tant endarrerida?
Primer, la culpa de Zapatero, per va enviar les pluges de l'hivern va pujar el nivell freàtic. Ja sabeu a que a la subestació d'Iberdrola no apuja el nivell i ja està acabada.

Segon, la culpa el Bloc que va impedir que començara l'any 2000 amb dos regidors lluitant contra la majoria absoluta del PP.
Fins ara dues d'ironia.

I principalment perquè la Generalitat va tardar anys en aprovar la modificació del Pla Vergeret per aconseguir els terrenys.
I açò de la Generalitat no es ironia, és la veritat. Ara, el PP no diu mai que alguns anys va estar el projecte paralitzat perquè la Generalitat, la seua i la de tots creguem, no els aprovava el projecte.

I per això tanta gent va a Xeraco. Alli manen els socialistes i tenen enxufe en la Generalitat i segons diuen, millors instal·lacions que a Tavernes.

Anònim ha dit...

Hola gran defensor del PP, o del govern municipal....

Voldria aclarir alguns comentaris que has fet....

La bruticia està provocada per actituts incíviques d'alguns conciutadans..... completament d'acord... però, no per això, els nostres governants, tenen que deixar els carrers bruts.... I els camins dels nostres horts, i els nostres jardins...(per cert, molt pocs, i poc equipats)

Segon.... les instal·lacions esportives.... no cal dir, que són de poble de tercera... ni tant sols una pista de tènnis municipal, i si parlem del frontó, podriem dir-li mini.... les piscines insuficients...
Tercer... instal·lacions educatives.... cal mirar els col·legis .... poca inversió pera a manteniment...

De sorolls, a més de les motos,podriem parlar de altres sorolls, com els dels bars a altes hores de la nit...

Endeutament.... si moltes deutes, i més per a un poble que amb els impostos de la platja podria fer miracles.... i el que fa és un no res....

No se si tindries que anar a altres pobles governats.... també per el PP, que tenen millor qualitat de vida que la que estem gaudint a Tavernes....

El que fan els nostres governants... no és dogma de fe... amic... cal ser critic...i crec que per al actual equip de govern del nostre poble.... hi ha que ser-ho.....

Anònim ha dit...

Gràcies per l'aclariment

Jo crec que una cosa és que, pels motius que expliques, s'haja retardat l'inici de les obres. Però el realment preocupant és el ritme de la construcció.