L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de juny del 2009

Per què primer no doneu exemple?

El Consell Escolar Municipal es va constituir ahir i va decidir les festes ESCOLARS d’elecció local (no tenen res a veure amb les festes laborals) per al curs 2009-2010.
Hi havia tres propostes:
- La del regidor d’Educació i per tant del govern municipal del PP que volia totes les tres dies en Festes del Poble.
- La de les AMPES, el dijous i divendres de Festes del Poble i el 17 de març
- La de centres escolars que proposaven un dia de Festes del Poble i el 16 i 17 de març.

La proposta del regidor va ser molt comentada. De tots és conegut que el PP no deu considerar massa importants les Festes del Poble i ho demostra no fixant cap festa laboral en eixa setmana. Ara, davant la sorpresa dels presents, volia que les festes escolars foren en Festes del Poble.
¿Per què no doneu exemple i comenceu vosaltres designant alguna festa local dins de Festes del Poble?- li van dir al regidor, segons ens han contat.

Al final la proposta guanyadora va ser que seran festes escolars el divendres de Festes del Poble i el dia 16 i 17 de març per falles.
Curiositats: l’institut Jaume II el Just no té representants – com a tals del centre- en el Consell Escolar Municipal i la proposta d’elecció de secretari del regidor tampoc va eixir endavant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

clar que no volen posar festa en festes del poble com que hi han tantes activitats que realitzar...