L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 de juny del 2009

Som els millors... començant per la cua

A Tavernes li correspon l'honor de ser la població de la Safor on la destrucció de treball ha augmentat respecte a mesos anteriors. Segons les xifres del SERVEF, 1412 són els desocupats de la nostra població. En serien 12 més, però 12 persones com sabeu han estat contractades per les empreses locals per a les obres del Pla Zapatero.
Per sectors, el SERVEF diu que en agricultura en tenim 82 d'aturats; 214 en indústria; 240 en la construcció; 818 en els sector serveis i 58 no declaren activitat.
I vorem que passa amb els ERE's rumorejats!
Ara paguem la falta de potenciació de la indústria i polígons locals, de l'agricultura canviada per PAIs de fum, el desinterés pel turisme i la falta de desenvolupament dels sectors de la platja del PGOU.

2 comentaris:

el criticon ha dit...

1412 desocupats, sobre quanta poblacio activa. Uf, aixo vindra a ser mes de un 10% no?.
A vore que fan ahi els politics , a vore...

Sauret ha dit...

A la marxa que porten amb els ERE's, quan es torne a publicar la pròxima estadística, Tavernes seguirà de lider i molt destacat.

Però el poble està molt agraït amb la política que fan els nostres representants....

Dona igual que les obres importants es retarden indefinidament o directament no es facen, dona igual que ens venguen la moto d'uns PAIs que no es faran mai, dona igual que la industria del poble vaja a terra i que l'agricultura s'haja deixat perdre pels ditxosos PAIs, dona igual que pobles molt més menuts dels nostres voltants ens porten un gran avantatge en quant a serveis i instal·lacions... quan arriven les eleccions, el 56% dels votants de Tavernes estan encantats amb tot açò i amb el partit que ens governa...

Vore per a creure.

Em dona la sensació que si el Partit Popular de Tavernes diguera clarament que no saben portar el poble endavant, i que no van a fer res fins que arriven les eleccions (que al cap i a la fi, és el que fan), tornarien a guanyar amb majoria absoluta, amb un programa electoral que dirà que van a fer el PAI, la circumvalació, la piscina coberta, etc... o siga, el mateix programa o paregut amb el que porten guanyant ja no sé quantes legislatures.